SO
- Startpagina SO
- Structuur SO
- 1e graad SO
- 2e graad SO
- 3e graad SO
- Se-n-Se SO
- 7e jaren BSO
- Voorbereidende jaren HO
- Scholenzoeker SO
- Scholen en infomomenten
- Duaal leren
- Leren & werken
- OKAN
- Zoek studierichting
- Zoeken via studiedomeinen
- Zoeken via finaliteiten
- Zoeken via studiegebied
- Zoeken via belangstelling
- Studierendement
- Examencommissie SO
- -18j + buiten Vlaanderen
- Internaten
- Rapport schoolverlaters VDAB
- Privé-scholen
- Info voor schoolverlaters
- Keuzerooster
- Filmpjes
- Doorlichtingsverslagen
BuSO
BuSO Opleidingsvorm 4 - Restaurant en keuken
Beschrijving van de richting "Restaurant en keuken" (OV 4 ) |
|
Wanneer je houdt van de gastronomische sector en graag de handen uit de mouwen steekt, is deze opleiding misschien iets voor jou. In deze studierichting oefen je de basistechnieken in van het keuken- en restaurantwerk. Er is veel oefen- en demonstratietijd voorzien. Hou er rekening mee dat de aankoop van beroepskledij en –materieel een meerkost betekent. Op het einde van de 2e graad kan je reeds aan de slag als zaal- of keukenmedewerker in een restaurant of cateringbedrijf. |
|
Let op: Voor de studierichtingen waarin je rechtstreeks in contact komt met voeding moet je bijkomend een medisch attest hebben waaruit blijkt dat je medisch geschikt bent om met voedingswaren te werken! |
Waar kan ik "Restaurant en keuken" volgen ?
Wat kan je behalen na "Restaurant en keuken" ? (OV 4 - G2) |
Interessante links
BuSO Opleidingsvorm 4 - Restaurant en keuken |
Beschrijving van de richting "Restaurant en keuken" (OV 4 ) |
|
Wanneer je houdt van de gastronomische sector en graag de handen uit de mouwen steekt, is deze opleiding misschien iets voor jou. In deze studierichting oefen je de basistechnieken in van het keuken- en restaurantwerk. Er is veel oefen- en demonstratietijd voorzien. Hou er rekening mee dat de aankoop van beroepskledij en –materieel een meerkost betekent. Op het einde van de 2e graad kan je reeds aan de slag als zaal- of keukenmedewerker in een restaurant of cateringbedrijf. |
|
Let op: Voor de studierichtingen waarin je rechtstreeks in contact komt met voeding moet je bijkomend een medisch attest hebben waaruit blijkt dat je medisch geschikt bent om met voedingswaren te werken! |
Waar kan ik "Restaurant en keuken" volgen ? (OV 4 - G2) |
Wat kan je behalen na "Restaurant en keuken" ? (OV 4 - G2) |