BuSO Opleidingsvorm 3 - Basis horeca  

Beschrijving van de richting "Basis horeca" (OV 3 )

  • Je leert onder begeleiding voorbereidende werkzaamheden en basisbereidingen uitvoeren om eenvoudige warme en koude gerechten klaar te maken en je past ook elementaire dresseertechnieken toe. 
  • Je leert ook om de vaat te doen en de schoonmaak van oppervlakken, ruimtes en sanitair, en zorgt voor het wasgoed
  • Het is daarbij belangrijk dat je rekening houdt met regels en afspraken voor veiligheid, milieu, kwaliteit en welzijn en dat je je basiskennis hierover kunt toepassen in de praktijk. 
  • Je leert de vaat goed organiseren, afwassen, afdrogen en opbergen.
  • Je maakt onder begeleiding oppervlakken (vloeren, meubels, ramen,…) en ruimtes, sanitair en toiletten schoon. Je leert ook machinaal wassen, drogen en strijken.
Je leert brede basistechnieken om op het einde van de opleidingsfase een keuze te kunnen maken in de kwalificatiefase.  
Basis horeca bereidt leerlingen voor op een vlotte doorstroom naar de arbeidsmarkt.

 

Waar kan ik "Basis horeca" volgen ?

Toon alle scholen

Verfijn je zoekopdracht door één of meerdere filter(s) te selecteren.


Filteren op provincie:
Filteren op net
Filteren op methodeschool:
Filteren op eigenschap:

 

 

Wat kan je behalen na "Basis horeca" ? (OV 3 - G0)

 

Interessante links

Buitengewoon onderwijs:









BuSO Opleidingsvorm 3 - Basis horeca  

Beschrijving van de richting "Basis horeca" (OV 3 )

  • Je leert onder begeleiding voorbereidende werkzaamheden en basisbereidingen uitvoeren om eenvoudige warme en koude gerechten klaar te maken en je past ook elementaire dresseertechnieken toe. 
  • Je leert ook om de vaat te doen en de schoonmaak van oppervlakken, ruimtes en sanitair, en zorgt voor het wasgoed
  • Het is daarbij belangrijk dat je rekening houdt met regels en afspraken voor veiligheid, milieu, kwaliteit en welzijn en dat je je basiskennis hierover kunt toepassen in de praktijk. 
  • Je leert de vaat goed organiseren, afwassen, afdrogen en opbergen.
  • Je maakt onder begeleiding oppervlakken (vloeren, meubels, ramen,…) en ruimtes, sanitair en toiletten schoon. Je leert ook machinaal wassen, drogen en strijken.
Je leert brede basistechnieken om op het einde van de opleidingsfase een keuze te kunnen maken in de kwalificatiefase.  
Basis horeca bereidt leerlingen voor op een vlotte doorstroom naar de arbeidsmarkt.

Waar kan ik "Basis horeca" volgen ? (OV 3 - G0)

  Toon alle scholen

Verfijn je zoekopdracht door één of meerdere filter(s) te selecteren.


Filteren op provincie:
Filteren op net
   
Filteren op methodeschool:
Filteren op eigenschap:
   
Aantal instellingen gerangschikt per postcode: 24
 
BuSO Cardijnschool (1070 - Anderlecht )
BuSO Maria Assumpta Instituut (1745 - Opwijk )
BuSO KOCA (2018 - Antwerpen )
BuSO Sint-Jozefinstituut OV3 (2060 - Antwerpen )
Leerexpert (2100 - Deurne )
BuSO Instituut Mevrouw Govaerts (2220 - Heist-op-den-Berg )
BuSO GIBBO Galbergen (2400 - Mol )
BuSO De Regenboog -OV3 (2500 - Lier )
BuSO 't Lommert vzw (2900 - Schoten )
GO! SBSO Zonnebos - Campus 's Gravenwezel (2970 - 's Gravenwezel )
BuSO Woudlucht (Prosperdreef) (3001 - Heverlee )
BuSO De Brug (3200 - Aarschot )
BuSO VIBO Sint-Barbara (3580 - Beringen )
GO! Next SBSO - de Dageraad (3720 - Kortessem )
SBSO De Varens - Hoofdgebouw (8200 - Sint-Andries )
GO! BuSO aan Zee - De Zeeparel (8430 - Middelkerke )
Rhizo BuSO De Lage Kouter (8500 - Kortrijk )
GO! Athena - Campus Ter Bruyninge (OV1-OV2-OV3) (8510 - Marke )
GO! SBSO Sterrebos - Rumbeke (8800 - Rumbeke )
BuSO De Ast (8970 - Poperinge )
Richtpunt campus Buggenhout (9255 - Buggenhout )
GO! IBSO De Horizon (9300 - Aalst )
BuSO Don Bosco Instituut (9300 - Aalst )
IDEAAL - BuSO Emmaüs campus Machelen (9870 - Machelen (O.-Vl.) )

Wat kan je behalen na "Basis horeca" ? (OV 3 - G0)