Volwassenen
Traiteur - banketaannemer - Syntra ondernemersopleidingen |
Opleiding "Traiteur - banketaannemer"
Meer en meer maken zowel particulieren als bedrijven gebruik van de diensten van de traiteur.
Traiteurdienst thuis of op een andere locatie (met of zonder bediening) is een snelgroeiende markt en zal in de toekomst blijven stijgen.
Dé sleutel voor een succesvolle traiteurzaak is de praktijkgerichte vorming, waarin zowel de keukenpraktijk (gerechten klaarmaken en afwerken) als de zaalpraktijk (bediening) aan bod komen.
Opleidingsduur
3 jaar
Waar kan ik "Traiteur - banketaannemer" volgen?
Syntra Antwerpen & Vlaams Brabant - Campus LeuvenSyntra West - campus Kortrijk -
Syntra Midden-Vlaanderen - Campus Gent
Syntra Midden-Vlaanderen - Campus St.-Niklaas
Syntra Midden-Vlaanderen - Campus Oudenaarde
Traiteur - banketaannemer - Syntra ondernemersopleidingen |
Opleiding "Traiteur - banketaannemer"
Meer en meer maken zowel particulieren als bedrijven gebruik van de diensten van de traiteur.
Traiteurdienst thuis of op een andere locatie (met of zonder bediening) is een snelgroeiende markt en zal in de toekomst blijven stijgen.
Dé sleutel voor een succesvolle traiteurzaak is de praktijkgerichte vorming, waarin zowel de keukenpraktijk (gerechten klaarmaken en afwerken) als de zaalpraktijk (bediening) aan bod komen.
Opleidingsduur
3 jaar
Waar kan ik "Traiteur - banketaannemer" volgen?
Syntra Antwerpen & Vlaams Brabant - Campus LeuvenSyntra West - campus Kortrijk -
Syntra Midden-Vlaanderen - Campus Gent
Syntra Midden-Vlaanderen - Campus St.-Niklaas
Syntra Midden-Vlaanderen - Campus Oudenaarde
Higher education in Flanders: general information
Language admission requirements for higher education in Dutch
Dutch language levels explained
Language requirements
Instelling | Taalniveau | ITNA | CNaVT | Staats- examen |
Certificaat | CVO | Eigen | Succesvol |
Syntra Midden-Vlaanderen Campus Gent | Treshold (B1) | |||||||
Syntra Midden-Vlaanderen Campus St.-Niklaas | Treshold (B1) | |||||||
Syntra West - campus Kortrijk | Treshold (B1) |