SO
- Startpagina SO
- Structuur SO
- 1e graad SO
- 3e graad SO
- 7e jaren
- Scholenzoeker SO
- Scholen en infomomenten
- Duaal leren
- Leren & werken
- OKAN
- Zoek studierichting
- Zoeken via studiedomeinen
- Zoeken via finaliteiten
- Zoeken via studiegebied
- Zoeken via belangstelling
- Studierendement
- Examencommissie SO
- -18j + buiten Vlaanderen
- Internaten
- Rapport schoolverlaters VDAB
- Privé-scholen
- Info voor schoolverlaters
- Keuzerooster
- Filmpjes
- Doorlichtingsverslagen
BuSO
BuSO Opleidingsvorm 4 - Brood- en banketbakkerij
Beschrijving van de richting "Brood- en banketbakkerij" (OV 4 ) |
|
BROOD-EN BANKETBAKKERIJ is een praktische studierichting. Na je studies kan je zowel terecht in ambachtelijke en industriële bakkerijen als in toeleveringsbedrijven. Het is niet alleen belangrijk dat jij graag bakt; klanten met allerlei lekkers willen verwennen en beschikken over een grote dosis creativiteit zijn even noodzakelijk. Tijdens je opleiding leer je de verschillende producten en machines kennen die gebruikt worden in een bakkerij. Je leert op een veilige en hygiënische manier verschillende soorten brood, taart en gebak, suikerstukjes, ijs en marsepeinfiguurtjes maken. Als je voor deze studierichting kiest zal je beroepskledij en –materieel moeten kopen. |
|
Let op: Voor de studierichtingen waarin je rechtstreeks in contact komt met voeding moet je bijkomend een medisch attest hebben waaruit blijkt dat je medisch geschikt bent om met voedingswaren te werken! |
Waar kan ik "Brood- en banketbakkerij" volgen ?
Wat kan je behalen na "Brood- en banketbakkerij" ? (OV 4 - G2) |
Interessante links
BuSO Opleidingsvorm 4 - Brood- en banketbakkerij |
Beschrijving van de richting "Brood- en banketbakkerij" (OV 4 ) |
|
BROOD-EN BANKETBAKKERIJ is een praktische studierichting. Na je studies kan je zowel terecht in ambachtelijke en industriële bakkerijen als in toeleveringsbedrijven. Het is niet alleen belangrijk dat jij graag bakt; klanten met allerlei lekkers willen verwennen en beschikken over een grote dosis creativiteit zijn even noodzakelijk. Tijdens je opleiding leer je de verschillende producten en machines kennen die gebruikt worden in een bakkerij. Je leert op een veilige en hygiënische manier verschillende soorten brood, taart en gebak, suikerstukjes, ijs en marsepeinfiguurtjes maken. Als je voor deze studierichting kiest zal je beroepskledij en –materieel moeten kopen. |
|
Let op: Voor de studierichtingen waarin je rechtstreeks in contact komt met voeding moet je bijkomend een medisch attest hebben waaruit blijkt dat je medisch geschikt bent om met voedingswaren te werken! |
Waar kan ik "Brood- en banketbakkerij" volgen ? (OV 4 - G2) |
||
|
Wat kan je behalen na "Brood- en banketbakkerij" ? (OV 4 - G2) |