Volwassenen
Verantwoordelijke brasserie, taverne en bistro
Beschrijving
Je leeft richtlijnen met betrekking tot veilig, hygiënisch, milieubewust en ergonomisch werken na.
Je onderhoudt de lokalen en het zaalmaterieel.
Onder begeleiding zet je een zaal klaar, verzorg je de omgang met gasten en bedient ze.
Je voert specifieke zaalbereidingen uit.
Je bereidt de bar voor en schenkt dranken.
Je beheert de toog en voert bestellingen uit.
Onder begeleiding bereid je consumptie-ijs, snacks, kleine gerechten, lichte maaltijden, vieruurtjes en ontbijten.
Je leert producten bewaren en het voorraadbeheer doen. Je past de beroepsreglementering toe.
Situering
Studiegebied | Horeca |
Diplomagericht | Ja |
Studieomvang | 720 |
Instellingen
Beroepen
Medewerker in sneldienstrestauratie- fastfood
Linken
Leiding geven aan keukenpersoneel (m/v/x) - Beroepsprofiel Competent
Verantwoordelijke brasserie taverne bistro - Opleidingsprofiel SecVO
Verantwoordelijke brasserie, taverne en bistro |
Beschrijving
Je leeft richtlijnen met betrekking tot veilig, hygiënisch, milieubewust en ergonomisch werken na.
Je onderhoudt de lokalen en het zaalmaterieel.
Onder begeleiding zet je een zaal klaar, verzorg je de omgang met gasten en bedient ze.
Je voert specifieke zaalbereidingen uit.
Je bereidt de bar voor en schenkt dranken.
Je beheert de toog en voert bestellingen uit.
Onder begeleiding bereid je consumptie-ijs, snacks, kleine gerechten, lichte maaltijden, vieruurtjes en ontbijten.
Je leert producten bewaren en het voorraadbeheer doen. Je past de beroepsreglementering toe.
Situering
Studiegebied | Horeca |
Diplomagericht | Ja |
Studieomvang | 720 |
Linken
Leiding geven aan keukenpersoneel (m/v/x) - Beroepsprofiel Competent
Verantwoordelijke brasserie taverne bistro - Opleidingsprofiel SecVO