Verantwoordelijke brasserie, taverne en bistro

Beschrijving

Je leeft richtlijnen met betrekking tot veilig, hygiënisch, milieubewust en ergonomisch werken na.
Je onderhoudt de lokalen en het zaalmaterieel.
Onder begeleiding zet je een zaal klaar, verzorg je de omgang met gasten en bedient ze.
Je voert specifieke zaalbereidingen uit.
Je bereidt de bar voor en schenkt dranken.
Je beheert de toog en voert bestellingen uit.
Onder begeleiding bereid je consumptie-ijs, snacks, kleine gerechten, lichte maaltijden, vieruurtjes en ontbijten.
Je leert producten bewaren en het voorraadbeheer doen. Je past de beroepsreglementering toe.

 

Situering

Studiegebied Horeca
   
Diplomagericht Ja
   
Studieomvang 720

 

Instellingen

 

Beroepen

Barman

Kelner brasserie

Medewerker in sneldienstrestauratie- fastfood

Uitbater café - brasserie

 

Linken

Leiding geven aan keukenpersoneel (m/v/x) - Beroepsprofiel Competent

Verantwoordelijke brasserie taverne bistro - Opleidingsprofiel SecVO

 

Verantwoordelijke brasserie, taverne en bistro

Beschrijving

Je leeft richtlijnen met betrekking tot veilig, hygiënisch, milieubewust en ergonomisch werken na.
Je onderhoudt de lokalen en het zaalmaterieel.
Onder begeleiding zet je een zaal klaar, verzorg je de omgang met gasten en bedient ze.
Je voert specifieke zaalbereidingen uit.
Je bereidt de bar voor en schenkt dranken.
Je beheert de toog en voert bestellingen uit.
Onder begeleiding bereid je consumptie-ijs, snacks, kleine gerechten, lichte maaltijden, vieruurtjes en ontbijten.
Je leert producten bewaren en het voorraadbeheer doen. Je past de beroepsreglementering toe.

 

Situering

Studiegebied Horeca
   
Diplomagericht Ja
   
Studieomvang 720

 

Deze opleiding wordt momenteel nergens ingericht.

Linken

Leiding geven aan keukenpersoneel (m/v/x) - Beroepsprofiel Competent

Verantwoordelijke brasserie taverne bistro - Opleidingsprofiel SecVO