Volwassenen

Keukenmedewerker
Beschrijving
In de opleiding Keukenmedewerker leer je
- te ondersteunen bij de ontvangst van voedingsmiddelen in de keuken
- ingrediënten tot basisbereidingen te verwerken door het toepassen van basis kooktechnieken
- verwerkte producten op te slaan
- de keuken schoon te maken
teneinde een kwaliteitsvolle maaltijd af te leveren aan de gast.
Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding
Situering
Studiegebied | Horeca |
Studieomvang | 160 lt. |
Sanctie
Deze opleiding leidt tot het certificaat Keukenmedewerker en een bewijs van beroepskwalificatie van niveau 2 van Keukenmedewerker.
Instellingen
Beroepen

Deze opleiding wordt momenteel nergens ingericht!
Keukenmedewerker |
Beschrijving
In de opleiding Keukenmedewerker leer je
- te ondersteunen bij de ontvangst van voedingsmiddelen in de keuken
- ingrediënten tot basisbereidingen te verwerken door het toepassen van basis kooktechnieken
- verwerkte producten op te slaan
- de keuken schoon te maken
teneinde een kwaliteitsvolle maaltijd af te leveren aan de gast.
Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding
Situering
Studiegebied | Horeca |
Studieomvang | 160 lt. |
Sanctie
Deze opleiding leidt tot het certificaat Keukenmedewerker en een bewijs van beroepskwalificatie van niveau 2 van Keukenmedewerker.
Instellingen
Gegevens bijgewerkt tot 30-05-2022