Keukenmedewerker

Beschrijving

In de opleiding Keukenmedewerker leer je

  • te ondersteunen bij de ontvangst van voedingsmiddelen in de keuken
  • ingrediënten tot basisbereidingen te verwerken door het toepassen van basis kooktechnieken
  • verwerkte producten op te slaan
  • de keuken schoon te maken 

teneinde een kwaliteitsvolle maaltijd af te leveren aan de gast.

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding

 

Situering

Studiegebied Horeca
   
Belangstellingsdomeinen Voeding - Horeca
   
Studieomvang

160 lt.

 

Sanctie

Deze opleiding leidt tot het certificaat Keukenmedewerker en een bewijs van beroepskwalificatie van niveau 2 van Keukenmedewerker.

 

Instellingen

 

Beroepen

Keukenmedewerker

 

Deze opleiding wordt momenteel nergens ingericht! Deze opleiding wordt momenteel nergens ingericht!

Keukenmedewerker

Beschrijving

In de opleiding Keukenmedewerker leer je

  • te ondersteunen bij de ontvangst van voedingsmiddelen in de keuken
  • ingrediënten tot basisbereidingen te verwerken door het toepassen van basis kooktechnieken
  • verwerkte producten op te slaan
  • de keuken schoon te maken 

teneinde een kwaliteitsvolle maaltijd af te leveren aan de gast.

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding

 

Situering

Studiegebied Horeca
   
Belangstellingsdomeinen Voeding - Horeca
   
Studieomvang

160 lt.

 

Sanctie

Deze opleiding leidt tot het certificaat Keukenmedewerker en een bewijs van beroepskwalificatie van niveau 2 van Keukenmedewerker.

 

Instellingen

 

Beroepen

Keukenmedewerker

 


Gegevens bijgewerkt tot 30-05-2022