Medewerker fastfood

Beschrijving

In de opleiding “Medewerker fastfood” leert men eenvoudige koude en warme gerechten bereiden of samenstellen en instaan voor de verkoop, de bediening of de bezorging van deze producten, teneinde een snelle, correcte en kwaliteitsvolle service te bieden aan de gast. Voedselveiligheid, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding. De medewerker fastfood kan zowel in de zaal als in de keuken tewerkgesteld worden.

De medewerker fastfood bereidt en schikt koude of warme gerechten, zoals belegde broodjes, salades, frietjes en gefrituurde gerechten, hamburgers, pizza's, pasta's, desserts, ijs, pannenkoeken, enz. door verschillende bestanddelen samen te brengen en af te werken. De medewerker fastfood staat in voor de verkoop van deze gerechten en de bediening van de gast. De medewerker fastfood zorgt tevens voor het klaarmaken van de zaal, van het buffet of van de toonbank, ruimt af en maakt schoon.

 

Situering

Studiegebied Horeca
   
Belangstellingsdomeinen Voeding - Horeca
   
Trefwoorden Koken
   
Studieomvang

140 lestijden

 

Toelating

Om als cursist toegelaten te worden tot een opleiding van de basiseducatie, moet de cursist voldaan hebben aan de deeltijdse leerplicht.

 

Sanctie

Elke module wordt bekrachtigd met een deelcertificaat. Deze opleiding leidt tot het certificaat Medewerker fastfood en een bewijs van beroepskwalificatie van niveau 2 van Medewerker fastfood.

 

Instellingen

 

Beroepen

Medewerker in sneldienstrestauratie- fastfood

 

Linken

Medewerker fastfood - VKS - Beroepskwalificatie niveau 2

 

Deze opleiding wordt momenteel nergens ingericht! Deze opleiding wordt momenteel nergens ingericht!

Medewerker fastfood

Beschrijving

In de opleiding “Medewerker fastfood” leert men eenvoudige koude en warme gerechten bereiden of samenstellen en instaan voor de verkoop, de bediening of de bezorging van deze producten, teneinde een snelle, correcte en kwaliteitsvolle service te bieden aan de gast. Voedselveiligheid, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding. De medewerker fastfood kan zowel in de zaal als in de keuken tewerkgesteld worden.

De medewerker fastfood bereidt en schikt koude of warme gerechten, zoals belegde broodjes, salades, frietjes en gefrituurde gerechten, hamburgers, pizza's, pasta's, desserts, ijs, pannenkoeken, enz. door verschillende bestanddelen samen te brengen en af te werken. De medewerker fastfood staat in voor de verkoop van deze gerechten en de bediening van de gast. De medewerker fastfood zorgt tevens voor het klaarmaken van de zaal, van het buffet of van de toonbank, ruimt af en maakt schoon.

 

Situering

Studiegebied Horeca
   
Belangstellingsdomeinen Voeding - Horeca
   
Trefwoorden Koken
   
Studieomvang

140 lestijden

 

Toelating

Om als cursist toegelaten te worden tot een opleiding van de basiseducatie, moet de cursist voldaan hebben aan de deeltijdse leerplicht.

 

Sanctie

Elke module wordt bekrachtigd met een deelcertificaat. Deze opleiding leidt tot het certificaat Medewerker fastfood en een bewijs van beroepskwalificatie van niveau 2 van Medewerker fastfood.

 

Instellingen

 

Linken

Medewerker fastfood - VKS - Beroepskwalificatie niveau 2

 


Gegevens bijgewerkt tot 09-09-2020