Technicus in fermentatieprocessen - Zuivel

Beschrijving

In deze opleiding verwerft de cursist basisinzichten in de eigenschappen van melk als grondstof voor de productie van kaas en andere zuivelproducten.
Je maakt kennis met de verschillende stadia in de productiecyclus van kaas en andere zuivelproducten. Je leert stalen nemen en de temperatuur controleren. Je leert omgaan met de normen voor hygiëne, veiligheid en kwaliteit.

 

Situering

Studiegebied Chemie
   
Belangstellingsdomeinen Voeding - Horeca
   
Studieomvang

320 lestijden

 

Sanctie

Certificaat Technicus in fermentatieprocessen-zuivel na 320 lestijden.

 

Instellingen

 

Linken

Landbouwkundig advies en technische ondersteuning (m/v/x) - Beroepsprofiel Competent

Technicus in Fermentatieprocessen - Zuivel - Opleidingsprofiel SecVO

 

Deze opleiding wordt momenteel nergens ingericht! Deze opleiding wordt momenteel nergens ingericht!

Technicus in fermentatieprocessen - Zuivel

Beschrijving

In deze opleiding verwerft de cursist basisinzichten in de eigenschappen van melk als grondstof voor de productie van kaas en andere zuivelproducten.
Je maakt kennis met de verschillende stadia in de productiecyclus van kaas en andere zuivelproducten. Je leert stalen nemen en de temperatuur controleren. Je leert omgaan met de normen voor hygiëne, veiligheid en kwaliteit.

 

Situering

Studiegebied Chemie
   
Belangstellingsdomeinen Voeding - Horeca
   
Studieomvang

320 lestijden

 

Sanctie

Certificaat Technicus in fermentatieprocessen-zuivel na 320 lestijden.

 

Instellingen

 

Linken

Landbouwkundig advies en technische ondersteuning (m/v/x) - Beroepsprofiel Competent

Technicus in Fermentatieprocessen - Zuivel - Opleidingsprofiel SecVO

 


Gegevens bijgewerkt tot 04-10-2018