Technicus in fermentatieprocessen - Bieren

Beschrijving

De opleiding omvat de basiscompetenties voor het begrijpen, opvolgen en bijsturen van alcoholische fermentatieprocessen. Deze algemene basiscompetenties worden in de opleiding gekaderd in en toegepast op het productieproces van destillaten en likeuren.

 

Situering

Studiegebied Chemie
   
Belangstellingsdomeinen Voeding - Horeca
   
Studieomvang

420 lestijden

 

Sanctie

Certificaat Technicus in fermentatieprocessen - Bieren na 420 lestijden.

 

Instellingen

Centrum voor Volwassenenonderwijs COOVI

Emile Grysonlaan 1  1070 Anderlecht
025265100     

Centrum voor Volwassenenonderwijs Brussel

Materiaalstraat 67  1070 Anderlecht
025280950     

Centrum voor Volwassenenonderwijs Panta Rhei

Schoonmeersstraat 26  9000 Gent
093352222     

 

Beroepen

Brouwer van alcoholische dranken

 

Linken

Alcoholische dranken maken (m/v/x) - Beroepsprofiel Competent

Technicus in Fermentatieprocessen - Bieren - Opleidingsprofiel SecVO

 

Technicus in fermentatieprocessen - Bieren

Beschrijving

De opleiding omvat de basiscompetenties voor het begrijpen, opvolgen en bijsturen van alcoholische fermentatieprocessen. Deze algemene basiscompetenties worden in de opleiding gekaderd in en toegepast op het productieproces van destillaten en likeuren.

 

Situering

Studiegebied Chemie
   
Belangstellingsdomeinen Voeding - Horeca
   
Studieomvang

420 lestijden

 

Sanctie

Certificaat Technicus in fermentatieprocessen - Bieren na 420 lestijden.

 

Instellingen

Centrum voor Volwassenenonderwijs COOVI

Emile Grysonlaan 1  1070 Anderlecht
025265100     

Centrum voor Volwassenenonderwijs Brussel

Materiaalstraat 67  1070 Anderlecht
025280950     

Centrum voor Volwassenenonderwijs Panta Rhei

Schoonmeersstraat 26  9000 Gent
093352222     

 

Linken

Alcoholische dranken maken (m/v/x) - Beroepsprofiel Competent

Technicus in Fermentatieprocessen - Bieren - Opleidingsprofiel SecVO

 


Gegevens bijgewerkt tot 04-10-2018