Koelceloperator visindustrie

Beschrijving

In de opleiding “Koelceloperator visindustrie” leert men vis te controleren bij ontvangst, te versnijden, verwerken en verpakken, productielijnen te bevoorraden en orders voor te bereiden teneinde een kwaliteitsvol en hygiënisch verpakt product af te leveren. Voedselveilig, veilig en economisch werken zijn een rode draad in deze opleiding.

 

Situering

Studiegebied Horeca
Diplomagericht Nee
Beroepskwalificatie Koelceloperator visindustrie
Beroepskwalificatie definitie ‘Controleert de vis en koelruimte bij ontvangst, versnijding, verwerking en verpakking, bevoorraadt de productielijnen en bereidt de orders voor teneinde een kwaliteitsvol en hygiënisch verpakt product af te leveren.’
Beroepskwalificatie ID BK-0164-2
Beroepskwalificatie VKS Niveau 3 van de Vlaamse Kwalificatiestructuur
Beroepskwalificatie informatie klik hier meer informatie over nodige kennis, competenties en vaardigheden
Duaal Nee
STEM Nee
Opleidingsvariant Koelceloperator visindustrie
Duur Standaard
Studiebewijs Certificaat
Ingericht Ja
Studieomvang 160 lestijden
Einddatum geen einddatum

 

Instellingen

 

Linken

Bereider van vleesproducten - VKS - Beroepskwalificatie niveau 3

 

Koelceloperator visindustrie

Beschrijving

In de opleiding “Koelceloperator visindustrie” leert men vis te controleren bij ontvangst, te versnijden, verwerken en verpakken, productielijnen te bevoorraden en orders voor te bereiden teneinde een kwaliteitsvol en hygiënisch verpakt product af te leveren. Voedselveilig, veilig en economisch werken zijn een rode draad in deze opleiding.

 

Situering

Studiegebied Horeca
Diplomagericht Nee
Beroepskwalificatie Koelceloperator visindustrie
Beroepskwalificatie definitie ‘Controleert de vis en koelruimte bij ontvangst, versnijding, verwerking en verpakking, bevoorraadt de productielijnen en bereidt de orders voor teneinde een kwaliteitsvol en hygiënisch verpakt product af te leveren.’
Beroepskwalificatie ID BK-0164-2
Beroepskwalificatie VKS Niveau 3 van de Vlaamse Kwalificatiestructuur
Beroepskwalificatie informatie klik hier meer informatie over nodige kennis, competenties en vaardigheden
Duaal Nee
STEM Nee
Opleidingsvariant Koelceloperator visindustrie
Duur Standaard
Studiebewijs Certificaat
Ingericht Ja
Studieomvang 160 lestijden
Einddatum geen einddatum

 

Modules

Omschrijving Type Studiebewijs Ingericht Lestijden Einddatum

 

Toelating

Om tot de opleiding te worden toegelaten is een medisch geschiktheidsattest vereist voor personen die actief betrokken zijn bij de productie, de bewerking, de verwerking en het hanteren van levensmiddelen (afgeleverd door een huisarts of arbeidsgeneeskundige dienst).… Om te mogen werken is een medisch attest vereist voor werken in de voedingsindustrie volgens de wettelijke regelgeving (afgeleverd door een erkende arbeidsgeneeskundige dienst).

 

Sanctie

Elke module wordt bekrachtigd met een deelcertificaat. Deze opleiding leidt tot het certificaat Koelceloperator visindustrie en een bewijs van beroepskwalificatie van niveau 3 van Koelceloperator visindustrie.

 

Instellingen

Centrum voor Volwassenenonderwijs Cursa

Halmstraat 12  3600 Genk
08 984 99 03     

 

Linken

Bereider van vleesproducten - VKS - Beroepskwalificatie niveau 3

 


Pagina laatst bijgewerkt op basis van gegevens van: 12-06-2024