Kelner banketdienst

Beschrijving

Je leert basisvaardigheden en technieken met betrekking tot het verzorgen van een banketdienst.
Je kan richtlijnen met betrekking tot veilig, hygiënisch, milieubewust en ergonomisch werken naleven.
Je onderhoudt de lokalen en het zaalmaterieel.
Onder begeleiding zet je de zaal klaar, verzorg je de omgang met gasten en bedient ze.
Je bereidt de bar voor, schenkt dranken.
 

 

Situering

Studiegebied Horeca
   
Belangstellingsdomeinen Voeding - Horeca
   
Trefwoorden Koken
   
Studieomvang

360 lestijden

 

Toelating

Voor de opleidingen van de studiegebieden personenzorg en voeding waarin cursisten rechtstreeks of onrechtstreeks met voedingswaren of -stoffen in aanraking komen en zij die waren of stoffen kunnen verontreinigen of besmetten, is in uitvoering van de federale regelgeving op de voedselveiligheid een medisch geschiktheidsattest vereist. 
Daartoe dient een arts voor 1 oktober van het betrokken schooljaar of onmiddellijk indien de inschrijving later plaatsvindt een verklaring van lichamelijke geschiktheid uit te reiken.
Dit attest mag ten hoogste drie jaar oud zijn.

 

Sanctie

Certificaat van de beroepsopleiding: KELNER BANKETDIENST na 360 lestijden.

 

Instellingen

Centrum voor Volwassenenonderwijs MIRAS

Nelson Mandelaplein 1  8500 Kortrijk
057224285     

Centrum voor Volwassenenonderwijs Kisp

Industrieweg 228  9030 Gent
092168484     

 

Beroepen

Barman

Hulpkelner

Kelner brasserie

Kelner restaurant

Wijnkelner

 

Linken

Bediening restaurant (m/v/x) - Beroepsprofiel Competent

Kelner - VKS - Beroepskwalificatie niveau 4

Kelner banketdienst - Opleidingsprofiel SecVO

 

Kelner banketdienst

Beschrijving

Je leert basisvaardigheden en technieken met betrekking tot het verzorgen van een banketdienst.
Je kan richtlijnen met betrekking tot veilig, hygiënisch, milieubewust en ergonomisch werken naleven.
Je onderhoudt de lokalen en het zaalmaterieel.
Onder begeleiding zet je de zaal klaar, verzorg je de omgang met gasten en bedient ze.
Je bereidt de bar voor, schenkt dranken.
 

 

Situering

Studiegebied Horeca
   
Belangstellingsdomeinen Voeding - Horeca
   
Trefwoorden Koken
   
Studieomvang

360 lestijden

 

Toelating

Voor de opleidingen van de studiegebieden personenzorg en voeding waarin cursisten rechtstreeks of onrechtstreeks met voedingswaren of -stoffen in aanraking komen en zij die waren of stoffen kunnen verontreinigen of besmetten, is in uitvoering van de federale regelgeving op de voedselveiligheid een medisch geschiktheidsattest vereist. 
Daartoe dient een arts voor 1 oktober van het betrokken schooljaar of onmiddellijk indien de inschrijving later plaatsvindt een verklaring van lichamelijke geschiktheid uit te reiken.
Dit attest mag ten hoogste drie jaar oud zijn.

 

Sanctie

Certificaat van de beroepsopleiding: KELNER BANKETDIENST na 360 lestijden.

 

Instellingen

Centrum voor Volwassenenonderwijs MIRAS

Nelson Mandelaplein 1  8500 Kortrijk
057224285     

Centrum voor Volwassenenonderwijs Kisp

Industrieweg 228  9030 Gent
092168484     

 

Linken

Bediening restaurant (m/v/x) - Beroepsprofiel Competent

Kelner - VKS - Beroepskwalificatie niveau 4

Kelner banketdienst - Opleidingsprofiel SecVO

 


Gegevens bijgewerkt tot 19-04-2017