Volwassenen
Vleesbereider
Beschrijving
In deze opleiding leert men vers vlees bereiden met toevoeging van ingrediënten, kruiden of additieven .
Zo maak je verkoopklare vleesbereidingen.
Situering
| Studiegebied | Slagerij | ||||
| Diplomagericht | Nee | ||||
| Wat leer je? | Vleesbereider | ||||
| Beroepskwalificatie definitie | Het bereiden van vers vlees met toevoeging van ingrediënten, kruiden of additieven teneinde verkoopklare vleesbereidingen te maken. | ||||
| Beroepskwalificatie ID | BK-0059-2 | ||||
| Beroepskwalificatie VKS | Niveau 3 van de Vlaamse Kwalificatiestructuur | ||||
| Beroepskwalificatie informatie | Klik hier meer informatie over nodige kennis, competenties en vaardigheden | ||||
| Duaal | Nee |
| Opleidingsvariant | Duur | Studiebewijs | Ingericht | Studieomvang | Einddatum |
|---|---|---|---|---|---|
| Vleesbereider | Standaard | Certificaat | Ja | 120 lestijden |
-- |
| Vleesbereider | Verlengd | Certificaat | Ja | 160 lestijden |
-- |
Instellingen
GO! Centrum voor Volwassenenonderwijs hét CVO Pro
Keizersplein 19 9300 Aalst
053 46 19 00![]()
![]()
Centrum voor Volwassenenonderwijs Brussel
Materiaalstraat 67 1070 Anderlecht
02 528 09 50![]()
![]()
Centrum voor Volwassenenonderwijs Vitant
Desguinlei 244 2018 Antwerpen
03 242 26 19![]()
![]()
Linken
Vleesbereider - VKS - Beroepskwalificatie niveau 3
Vleesbereider - Opleidingsprofiel SecVO
Vleesbereider |
Situering
| Studiegebied | Slagerij | ||||
| Diplomagericht | Nee | ||||
| Wat leer je? | Vleesbereider | ||||
| Beroepskwalificatie definitie | Het bereiden van vers vlees met toevoeging van ingrediënten, kruiden of additieven teneinde verkoopklare vleesbereidingen te maken. | ||||
| Beroepskwalificatie ID | BK-0059-2 | ||||
| Beroepskwalificatie VKS | Niveau 3 van de Vlaamse Kwalificatiestructuur | ||||
| Beroepskwalificatie informatie | Klik hier meer informatie over nodige kennis, competenties en vaardigheden | ||||
| Duaal | Ja |
| Opleidingsvariant | Duur | Studiebewijs | Ingericht | Studieomvang | Einddatum |
|---|---|---|---|---|---|
| Vleesbereider | Standaard | Certificaat | Ja | 120 lestijden |
-- |
| Vleesbereider | Verlengd | Certificaat | Ja | 160 lestijden |
-- |
Modules
| Omschrijving | Type | Studiebewijs | Ingericht | Lestijden | Einddatum |
|---|---|---|---|---|---|
| Ontvangstcontrole en voorraadbeheer slagerij | Standaard | Deelcertificaat | Nee | 40 lestijden |
-- |
| Ontvangstcontrole en voorraadbeheer slagerij | Standaard | Deelcertificaat | Ja | 80 lestijden |
-- |
| Panklaar maken vers vlees | Standaard | Deelcertificaat | Ja | 80 lestijden |
-- |
Instellingen
GO! Centrum voor Volwassenenonderwijs hét CVO Pro
Keizersplein 19 9300 Aalst
053 46 19 00![]()
![]()
Centrum voor Volwassenenonderwijs Brussel
Materiaalstraat 67 1070 Anderlecht
02 528 09 50![]()
![]()
Centrum voor Volwassenenonderwijs Vitant
Desguinlei 244 2018 Antwerpen
03 242 26 19![]()
![]()
Synoniemen
- Ambachtelijk slager
- Beenhouwer
- Charcutier
- Chef-slager
- Hulpslager
- Keurslager
- Medewerker slagerij
- Poelier
- Slager-uitbener
- Slager-verkoper van vleeswaren
- Slagersgast
- Slagershulp
- Spekslager
- Vleesbewerker
- Wild- en gevogelteslager
Pagina laatst bijgewerkt op basis van gegevens van: 19-03-2025
