BuSO Opleidingsvorm 4 - Chocolatier duaal - modulair (OV4)  

Beschrijving van de richting "Chocolatier duaal - modulair (OV4)" (OV 4 )

Leer je vanuit de praktijk én wil je je diploma secundair onderwijs behalen? Dan is deze duale opleiding misschien geknipt voor jou. Gemiddeld breng je minstens 20 u per week door op de werkvloer, de rest in de klas. Meer dan de helft van je graadsopleiding leer je dus op je werkplek.

Je gaat een overeenkomst alternerende opleiding aan en leert:

  • chocoladeproducten (pralines, chocoladestukken, koekjes, ...) bereiden, verwerken, afwerken, bewaren en verpakken volgens de voorschriften van de voedselveiligheid
  • de chocoladeproducten uitstallen en verkopen
  • een chocolaterie organiseren

Deze duale opleiding is gebaseerd op de 

  • Beroepskwalificatie chocoladebewerker, niveau 4 

Voor elke duale opleiding bestaat er 1 standaardtraject. Hierin staat gedetailleerd wat jij moet leren.

Open het tabblad ‘Lessen’, om het te raadplegen.

Bron: 
www.duaalleren.vlaanderen en Omzendbrief duaal leren en de aanloopfase

 

Waar kan ik "Chocolatier duaal - modulair (OV4)" volgen ?

Toon alle scholen

Verfijn je zoekopdracht door één of meerdere filter(s) te selecteren.


Filteren op provincie:
Filteren op net
Filteren op methodeschool:
Filteren op eigenschap:

 

Wie wordt toegelaten tot "Chocolatier duaal - modulair (OV4)" ?

 

Wat na "Chocolatier duaal - modulair (OV4)" ?

 

Mogelijke beroepen

Hier een overzicht van beroepen die mogelijk zijn na deze opleiding. Enkel beroepen uit de beroependatabase van Onderwijskiezer zijn vermeld. Er kunnen dus steeds nog andere mogelijkheden zijn. Klik op een beroep voor meer informatie.

Bakker ( knelpuntberoep)

Bakkershulp ( knelpuntberoep)


Productieoperator voeding ( knelpuntberoep)

 

Interessante links

Buitengewoon onderwijs:






BuSO Opleidingsvorm 4 - Chocolatier duaal - modulair (OV4)  

Beschrijving van de richting "Chocolatier duaal - modulair (OV4)" (OV 4 )

Leer je vanuit de praktijk én wil je je diploma secundair onderwijs behalen? Dan is deze duale opleiding misschien geknipt voor jou. Gemiddeld breng je minstens 20 u per week door op de werkvloer, de rest in de klas. Meer dan de helft van je graadsopleiding leer je dus op je werkplek.

Je gaat een overeenkomst alternerende opleiding aan en leert:

  • chocoladeproducten (pralines, chocoladestukken, koekjes, ...) bereiden, verwerken, afwerken, bewaren en verpakken volgens de voorschriften van de voedselveiligheid
  • de chocoladeproducten uitstallen en verkopen
  • een chocolaterie organiseren

Deze duale opleiding is gebaseerd op de 

  • Beroepskwalificatie chocoladebewerker, niveau 4 

Voor elke duale opleiding bestaat er 1 standaardtraject. Hierin staat gedetailleerd wat jij moet leren.

Open het tabblad ‘Lessen’, om het te raadplegen.

Bron: 
www.duaalleren.vlaanderen en Omzendbrief duaal leren en de aanloopfase

Waar kan ik "Chocolatier duaal - modulair (OV4)" volgen ? (OV 4 - G3)

  Toon alle scholen

Verfijn je zoekopdracht door één of meerdere filter(s) te selecteren.


Filteren op provincie:
Filteren op net
   
Filteren op methodeschool:
Filteren op eigenschap:
   
 

Wie wordt toegelaten tot "Chocolatier duaal - modulair (OV4)" ?

Wat na "Chocolatier duaal - modulair (OV4)" ?

Mogelijke beroepen

Hier een overzicht van beroepen die mogelijk zijn na deze opleiding. Enkel beroepen uit de beroependatabase van Onderwijskiezer zijn vermeld. Er kunnen dus steeds nog andere mogelijkheden zijn. Klik op een beroep voor meer informatie.

Bakker ( knelpuntberoep)

Bakkershulp ( knelpuntberoep)


Productieoperator voeding ( knelpuntberoep)