BuSO Opleidingsvorm 4 - Grootkeuken en catering duaal  

Beschrijving van de richting "Grootkeuken en catering duaal" (OV 4 )

Je gaat een overeenkomst alternerende opleiding aan en leert:

  • voorbereidende werkzaamheden uitvoeren in functie van warme en koude bereidingen
  • op grote schaal ingrediënten en voedingsmiddelen verwerken tot gezonde en smaakvolle maaltijden of maaltijdcomponenten 
  • voedingsmiddelen bestellen en ontvangen
  • grootkeukenprocessen opvolgen om maaltijden te verdelen op een technische, efficiënte en hygiënische manier

Deze duale opleiding is gebaseerd op de

  • Beroepskwalificatie grootkeukenhulpkok, niveau 3

Gemiddeld breng je minstens 20 u per week door op de werkvloer, de rest in de klas. Meer dan de helft van je graadsopleiding leer je dus op je werkplek.

Voor elke duale opleiding bestaat er 1 standaardtraject. Hierin staat gedetailleerd wat jij moet leren. Open het tabblad Lessen, om het te raadplegen.

Deze duale graadsopleiding loopt over 2 jaren.

Alle leerlingen stromen automatisch door van 5 BSO duaal naar 6  BSO duaal. 

Bron: www.duaalleren.vlaanderen en omzendbrief 'Duaal leren en de Aanloopfase'

 

Waar kan ik "Grootkeuken en catering duaal" volgen ?

Toon alle scholen

Verfijn je zoekopdracht door één of meerdere filter(s) te selecteren.


Filteren op provincie:
Filteren op net
Filteren op methodeschool:
Filteren op eigenschap:

 

Wie wordt toegelaten tot "Grootkeuken en catering duaal" ?

 

Wat na "Grootkeuken en catering duaal" ?

 

Mogelijke beroepen

Hier een overzicht van beroepen die mogelijk zijn na deze opleiding. Enkel beroepen uit de beroependatabase van Onderwijskiezer zijn vermeld. Er kunnen dus steeds nog andere mogelijkheden zijn. Klik op een beroep voor meer informatie.

Hulpkok ( knelpuntberoep)


 

Interessante links

Buitengewoon onderwijs:






BuSO Opleidingsvorm 4 - Grootkeuken en catering duaal  

Beschrijving van de richting "Grootkeuken en catering duaal" (OV 4 )

Je gaat een overeenkomst alternerende opleiding aan en leert:

  • voorbereidende werkzaamheden uitvoeren in functie van warme en koude bereidingen
  • op grote schaal ingrediënten en voedingsmiddelen verwerken tot gezonde en smaakvolle maaltijden of maaltijdcomponenten 
  • voedingsmiddelen bestellen en ontvangen
  • grootkeukenprocessen opvolgen om maaltijden te verdelen op een technische, efficiënte en hygiënische manier

Deze duale opleiding is gebaseerd op de

  • Beroepskwalificatie grootkeukenhulpkok, niveau 3

Gemiddeld breng je minstens 20 u per week door op de werkvloer, de rest in de klas. Meer dan de helft van je graadsopleiding leer je dus op je werkplek.

Voor elke duale opleiding bestaat er 1 standaardtraject. Hierin staat gedetailleerd wat jij moet leren. Open het tabblad Lessen, om het te raadplegen.

Deze duale graadsopleiding loopt over 2 jaren.

Alle leerlingen stromen automatisch door van 5 BSO duaal naar 6  BSO duaal. 

Bron: www.duaalleren.vlaanderen en omzendbrief 'Duaal leren en de Aanloopfase'

Waar kan ik "Grootkeuken en catering duaal" volgen ? (OV 4 - G3)

  Toon alle scholen

Verfijn je zoekopdracht door één of meerdere filter(s) te selecteren.


Filteren op provincie:
Filteren op net
   
Filteren op methodeschool:
Filteren op eigenschap:
   
 

Wie wordt toegelaten tot "Grootkeuken en catering duaal" ?

Wat na "Grootkeuken en catering duaal" ?

Mogelijke beroepen

Hier een overzicht van beroepen die mogelijk zijn na deze opleiding. Enkel beroepen uit de beroependatabase van Onderwijskiezer zijn vermeld. Er kunnen dus steeds nog andere mogelijkheden zijn. Klik op een beroep voor meer informatie.

Hulpkok ( knelpuntberoep)