Kwaliteits- en procesverantwoordelijke (banket)bakkerij - Derde graad - 7j-ok3-am

Studierichting "Kwaliteits- en procesverantwoordelijke (banket)bakkerij"

Je leert over:

  • vergelijkende testen uitvoeren op basis van grondstoffen, bereidingen, verwerkingen en afwerkingen om het product te optimaliseren en/of te vernieuwen;
  • informeren (banket)bakkers over (banket)bakkerij- en aanverwante producten;
  • verschillende soorten (gist)degen en beslagen bereiden, verwerken en bakken;
  • producten afwerken;
  • goederen en producten ontvangen en de levering controleren;
  • hygiënisch en voedselveilig werken

Kwaliteits- en procesverantwoordelijke (banket)bakkerij - Derde graad - 7j-ok3-am

 

Je leert over:

  • vergelijkende testen uitvoeren op basis van grondstoffen, bereidingen, verwerkingen en afwerkingen om het product te optimaliseren en/of te vernieuwen;
  • informeren (banket)bakkers over (banket)bakkerij- en aanverwante producten;
  • verschillende soorten (gist)degen en beslagen bereiden, verwerken en bakken;
  • producten afwerken;
  • goederen en producten ontvangen en de levering controleren;
  • hygiënisch en voedselveilig werken
 

Welke lessen krijg ik in "Kwaliteits- en procesverantwoordelijke (banket)bakkerij" ?

Waar kan ik "Kwaliteits- en procesverantwoordelijke (banket)bakkerij" volgen ?

  Toon alle scholen

Verfijn je zoekopdracht door één of meerdere filter(s) te selecteren.


Filteren op provincie:
Filteren op arrondissement:
Filteren op gemeente:
Filteren op net:
   
Filteren op methodeschool:
Filteren op schooleigenschap:
 
   
Aantal instellingen gerangschikt per postcode:

Wie wordt toegelaten tot "Kwaliteits- en procesverantwoordelijke (banket)bakkerij" ?


Mag ik tijdens het schooljaar nog veranderen ?


Wat na "Kwaliteits- en procesverantwoordelijke (banket)bakkerij" ?