Kok - Derde graad - 7j-ok3-am

Studierichting "Kok"

Je leert in deze studierichting over:

  • warme en koude keukenbereidingen, 
  • gerechten creëren, 
  • samenstelling van de kaart,
  • kostprijsberekening, verkoopprijsberekening en voorraadbeheer 
  • diëten en plant-based koken 
  • gasten bedienen, 
  • gerechten en dranken voorstellen en serveren 
  • voedsel- en arbeidsveiligheid 
  • keukenorganisatie, instructie en functionele communicatie met collega’s in het Engels en Frans 
  • nieuwe trends en technologieën

Kok - Derde graad - 7j-ok3-am

 

Je leert in deze studierichting over:

  • warme en koude keukenbereidingen, 
  • gerechten creëren, 
  • samenstelling van de kaart,
  • kostprijsberekening, verkoopprijsberekening en voorraadbeheer 
  • diëten en plant-based koken 
  • gasten bedienen, 
  • gerechten en dranken voorstellen en serveren 
  • voedsel- en arbeidsveiligheid 
  • keukenorganisatie, instructie en functionele communicatie met collega’s in het Engels en Frans 
  • nieuwe trends en technologieën
 

Welke lessen krijg ik in "Kok" ?

Waar kan ik "Kok" volgen ?

  Toon alle scholen

Verfijn je zoekopdracht door één of meerdere filter(s) te selecteren.


Filteren op provincie:
Filteren op arrondissement:
Filteren op gemeente:
Filteren op net:
   
Filteren op methodeschool:
Filteren op schooleigenschap:
 
   
Aantal instellingen gerangschikt per postcode:

Wie wordt toegelaten tot "Kok" ?


Mag ik tijdens het schooljaar nog veranderen ?


Wat na "Kok" ?

 

Mogelijke beroepen

Hier een overzicht van beroepen die mogelijk zijn na deze opleiding. Enkel beroepen uit de beroependatabase van Onderwijskiezer zijn vermeld. Er kunnen dus steeds nog andere mogelijkheden zijn. Klik op een beroep voor meer informatie.

Chef kok ( knelpuntberoep)

Chef kok grootkeuken ( knelpuntberoep)

Hulpkok ( knelpuntberoep)

Interessante links

Opleidingsprofiel SecVO: Kok

Syntra-media: Kok

VKS - Beroepskwalificatie niveau 4: Kok