Culinair slager - Derde graad - 7j-ok3-am

Studierichting "Culinair slager"

Je leert in deze studierichting over:

  • warme en koude keukenbereidingen en traiteurschotels, 
  • gerechten creëren, 
  • samenstelling van de kaart, 
  • kostprijsberekening, verkoopprijsberekening en voorraadbeheer 
  • diëten en plant-based koken 
  • gerechten regenereren en bedienen op de locatie of op verplaatsing 
  • klanten adviseren rond keuze gerechten en bijpassende dranken 
  • voedsel- en arbeidsveiligheid 
  • keukenorganisatie, instructie 
  • nieuwe trends en technologieën

Culinair slager - Derde graad - 7j-ok3-am

 

Je leert in deze studierichting over:

  • warme en koude keukenbereidingen en traiteurschotels, 
  • gerechten creëren, 
  • samenstelling van de kaart, 
  • kostprijsberekening, verkoopprijsberekening en voorraadbeheer 
  • diëten en plant-based koken 
  • gerechten regenereren en bedienen op de locatie of op verplaatsing 
  • klanten adviseren rond keuze gerechten en bijpassende dranken 
  • voedsel- en arbeidsveiligheid 
  • keukenorganisatie, instructie 
  • nieuwe trends en technologieën
 

Welke lessen krijg ik in "Culinair slager" ?

Waar kan ik "Culinair slager" volgen ?

  Toon alle scholen

Verfijn je zoekopdracht door één of meerdere filter(s) te selecteren.


Filteren op provincie:
Filteren op arrondissement:
Filteren op gemeente:
Filteren op net:
   
Filteren op methodeschool:
Filteren op schooleigenschap:
 
   
Aantal instellingen gerangschikt per postcode:

Wie wordt toegelaten tot "Culinair slager" ?


Mag ik tijdens het schooljaar nog veranderen ?


Wat na "Culinair slager" ?