Chef de partie vlees, wild en gevogelte - Derde graad - 7j-ok3-am

Studierichting "Chef de partie vlees, wild en gevogelte"

Je leert in deze studierichting onder andere over:

  • het bereiden van vlees, wild en gevogelte in gastronomische context, 
  • gerechten creëren, 
  • samenstelling van de kaart, 
  • kostprijsberekening en voorraadbeheer 
  • algemene keukenactiviteiten 
  • diëten en plant-based koken 
  • voedsel- en arbeidsveiligheid 
  • keukenorganisatie, 
  • instructie en functionele communicatie met collega’s in het Engels en Frans 
  • nieuwe trends en technologieën


Deze opleiding neemt 1 semester in beslag.

Deze opleiding wordt momenteel nergens ingericht! Deze opleiding wordt momenteel nergens ingericht!

Chef de partie vlees, wild en gevogelte - Derde graad - 7j-ok3-am

 

Je leert in deze studierichting onder andere over:

  • het bereiden van vlees, wild en gevogelte in gastronomische context, 
  • gerechten creëren, 
  • samenstelling van de kaart, 
  • kostprijsberekening en voorraadbeheer 
  • algemene keukenactiviteiten 
  • diëten en plant-based koken 
  • voedsel- en arbeidsveiligheid 
  • keukenorganisatie, 
  • instructie en functionele communicatie met collega’s in het Engels en Frans 
  • nieuwe trends en technologieën


Deze opleiding neemt 1 semester in beslag.

 

Welke lessen krijg ik in "Chef de partie vlees, wild en gevogelte" ?

Waar kan ik "Chef de partie vlees, wild en gevogelte" volgen ?

  Toon alle scholen

Verfijn je zoekopdracht door één of meerdere filter(s) te selecteren.


Filteren op provincie:
Filteren op arrondissement:
Filteren op gemeente:
Filteren op net:
   
Filteren op methodeschool:
Filteren op schooleigenschap:
 
   
Aantal instellingen gerangschikt per postcode:

Wie wordt toegelaten tot "Chef de partie vlees, wild en gevogelte" ?


Mag ik tijdens het schooljaar nog veranderen ?


Wat na "Chef de partie vlees, wild en gevogelte" ?

 

Mogelijke beroepen

Hier een overzicht van beroepen die mogelijk zijn na deze opleiding. Enkel beroepen uit de beroependatabase van Onderwijskiezer zijn vermeld. Er kunnen dus steeds nog andere mogelijkheden zijn. Klik op een beroep voor meer informatie.

Chef kok ( knelpuntberoep)

Chef kok grootkeuken ( knelpuntberoep)

Hulpkok ( knelpuntberoep)

Interessante links

VKS - Beroepskwalificatie niveau 4: Chef de partie vlees, wild en gevolgte