Chef de partie desserten, gebak en brood - Derde graad - 7j-ok3-am

Studierichting "Chef de partie desserten, gebak en brood"

Volgende zaken komen aan bod in deze studierichting:

  • Bereiden en presenteren van desserten, gebak en brood in gastronomische context.
  • Gerechten creëren.
  • Samenstelling van de nagerechtenkaart en kaasassortiment.
  • kostprijsberekening en voorraadbeheer.
  • Algemene keukenactiviteiten 
  • Diëten en plant-based koken 
  • Voedsel- en arbeidsveiligheid 
  • Keukenorganisatie, instructie en functionele communicatie met collega’s in het Engels en Frans 
  • Nieuwe trends en technologieën


Deze opleiding neemt 1 semester in beslag.

Chef de partie desserten, gebak en brood - Derde graad - 7j-ok3-am

 

Volgende zaken komen aan bod in deze studierichting:

  • Bereiden en presenteren van desserten, gebak en brood in gastronomische context.
  • Gerechten creëren.
  • Samenstelling van de nagerechtenkaart en kaasassortiment.
  • kostprijsberekening en voorraadbeheer.
  • Algemene keukenactiviteiten 
  • Diëten en plant-based koken 
  • Voedsel- en arbeidsveiligheid 
  • Keukenorganisatie, instructie en functionele communicatie met collega’s in het Engels en Frans 
  • Nieuwe trends en technologieën


Deze opleiding neemt 1 semester in beslag.

 

Welke lessen krijg ik in "Chef de partie desserten, gebak en brood" ?

Waar kan ik "Chef de partie desserten, gebak en brood" volgen ?

  Toon alle scholen

Verfijn je zoekopdracht door één of meerdere filter(s) te selecteren.


Filteren op provincie:
Filteren op arrondissement:
Filteren op gemeente:
Filteren op net:
   
Filteren op methodeschool:
Filteren op schooleigenschap:
 
   
Aantal instellingen gerangschikt per postcode:

Wie wordt toegelaten tot "Chef de partie desserten, gebak en brood" ?


Mag ik tijdens het schooljaar nog veranderen ?


Wat na "Chef de partie desserten, gebak en brood" ?

 

Mogelijke beroepen

Hier een overzicht van beroepen die mogelijk zijn na deze opleiding. Enkel beroepen uit de beroependatabase van Onderwijskiezer zijn vermeld. Er kunnen dus steeds nog andere mogelijkheden zijn. Klik op een beroep voor meer informatie.

Chef kok ( knelpuntberoep)

Chef kok grootkeuken ( knelpuntberoep)

Hulpkok ( knelpuntberoep)

Interessante links

VKS - Beroepskwalificatie niveau 4: Chef de partie desserten, gebak en brood