BuSO Opleidingsvorm 4 - Slagerij-Traiteurtechnieken  

Beschrijving van de richting "Slagerij-Traiteurtechnieken" (OV 4 )

  • Je ontwikkelt de vereiste competenties bij het verwerken, bereiden en verkopen van vlees, vleesproducten en -bereidingen, verkoopklare gerechten.
  • Je verwerft hierbij inzicht in technologische processen, kwaliteitscontrole, voedingswaarde en gezondheid, economisch en duurzaam handelen.
  • Je voert vergelijkende testen uit om smaak- en bewaarprocessen te optimaliseren. Daartoe is er een uitbreiding van biologie en chemie voorzien in het lessenpakket.
  • Ook bedrijfseconomische onderwerpen zoals marketing en kostprijsberekening komen aan bod in de context van slagerij.

 

Waar kan ik "Slagerij-Traiteurtechnieken" volgen ?

Toon alle scholen

Verfijn je zoekopdracht door één of meerdere filter(s) te selecteren.


Filteren op provincie:
Filteren op net
Filteren op methodeschool:
Filteren op eigenschap:

 

 

Wat kan je behalen na "Slagerij-Traiteurtechnieken" ? (OV 4 - G3)

 

Mogelijke beroepen

Hier een overzicht van beroepen die mogelijk zijn na deze opleiding. Enkel beroepen uit de beroependatabase van Onderwijskiezer zijn vermeld. Er kunnen dus steeds nog andere mogelijkheden zijn. Klik op een beroep voor meer informatie.

Slager ( knelpuntberoep)


Uitsnijder uitbener ( knelpuntberoep)

 

Interessante links

Buitengewoon onderwijs:





BuSO Opleidingsvorm 4 - Slagerij-Traiteurtechnieken  

Beschrijving van de richting "Slagerij-Traiteurtechnieken" (OV 4 )

  • Je ontwikkelt de vereiste competenties bij het verwerken, bereiden en verkopen van vlees, vleesproducten en -bereidingen, verkoopklare gerechten.
  • Je verwerft hierbij inzicht in technologische processen, kwaliteitscontrole, voedingswaarde en gezondheid, economisch en duurzaam handelen.
  • Je voert vergelijkende testen uit om smaak- en bewaarprocessen te optimaliseren. Daartoe is er een uitbreiding van biologie en chemie voorzien in het lessenpakket.
  • Ook bedrijfseconomische onderwerpen zoals marketing en kostprijsberekening komen aan bod in de context van slagerij.

Waar kan ik "Slagerij-Traiteurtechnieken" volgen ? (OV 4 - G3)

  Toon alle scholen

Verfijn je zoekopdracht door één of meerdere filter(s) te selecteren.


Filteren op provincie:
Filteren op net
   
Filteren op methodeschool:
Filteren op eigenschap:
   
 

Wat kan je behalen na "Slagerij-Traiteurtechnieken" ? (OV 4 - G3)

Mogelijke beroepen

Hier een overzicht van beroepen die mogelijk zijn na deze opleiding. Enkel beroepen uit de beroependatabase van Onderwijskiezer zijn vermeld. Er kunnen dus steeds nog andere mogelijkheden zijn. Klik op een beroep voor meer informatie.

Slager ( knelpuntberoep)


Uitsnijder uitbener ( knelpuntberoep)