BuSO Opleidingsvorm 4 - Culinair slager duaal  

Beschrijving van de richting "Culinair slager duaal" (OV 4 )

Leer je graag vanuit de praktijk én wil je je diploma secundair onderwijs behalen? Dan is deze duale opleiding misschien geknipt voor jou.  

Gemiddeld breng je minstens 20 u per week door op de werkvloer, de rest in de klas. Meer dan de helft van je graadsopleiding leer je dus op je werkplek.

In deze opleiding leer je:

  • het volledige bereidingsproces van warme en koude gerechten verzorgen vertrekkende vanuit het gamma teneinde bereide gerechten te verkopen via toonbankverkoop, op te dienen op de locatie of op verplaatsing

Deze duale opleiding is gebaseerd op de 

  • Beroepskwalificatie bk-0432-2 culinair slager, niveau 4 van de Vlaamse kwalificatiestructuur

Voor elke duale opleiding bestaat er 1 standaardtraject. Hierin staat gedetailleerd wat jij moet leren.

Open het tabblad ‘Lessen’, om het te raadplegen.

Bron: www.duaalleren.vlaanderen en omzendbrief ‘duaal leren en de aanloopfase'

 

Waar kan ik "Culinair slager duaal" volgen ?

Toon alle scholen

Verfijn je zoekopdracht door één of meerdere filter(s) te selecteren.


Filteren op provincie:
Filteren op net
Filteren op methodeschool:
Filteren op eigenschap:

 

Wie wordt toegelaten tot "Culinair slager duaal" ?

 

Wat na "Culinair slager duaal" ?

 

Mogelijke beroepen

Hier een overzicht van beroepen die mogelijk zijn na deze opleiding. Enkel beroepen uit de beroependatabase van Onderwijskiezer zijn vermeld. Er kunnen dus steeds nog andere mogelijkheden zijn. Klik op een beroep voor meer informatie.

Slager ( knelpuntberoep)

Slagershulp ( knelpuntberoep)


 

Interessante links

Buitengewoon onderwijs:





BuSO Opleidingsvorm 4 - Culinair slager duaal  

Beschrijving van de richting "Culinair slager duaal" (OV 4 )

Leer je graag vanuit de praktijk én wil je je diploma secundair onderwijs behalen? Dan is deze duale opleiding misschien geknipt voor jou.  

Gemiddeld breng je minstens 20 u per week door op de werkvloer, de rest in de klas. Meer dan de helft van je graadsopleiding leer je dus op je werkplek.

In deze opleiding leer je:

  • het volledige bereidingsproces van warme en koude gerechten verzorgen vertrekkende vanuit het gamma teneinde bereide gerechten te verkopen via toonbankverkoop, op te dienen op de locatie of op verplaatsing

Deze duale opleiding is gebaseerd op de 

  • Beroepskwalificatie bk-0432-2 culinair slager, niveau 4 van de Vlaamse kwalificatiestructuur

Voor elke duale opleiding bestaat er 1 standaardtraject. Hierin staat gedetailleerd wat jij moet leren.

Open het tabblad ‘Lessen’, om het te raadplegen.

Bron: www.duaalleren.vlaanderen en omzendbrief ‘duaal leren en de aanloopfase'

Waar kan ik "Culinair slager duaal" volgen ? (OV 4 - G3)

  Toon alle scholen

Verfijn je zoekopdracht door één of meerdere filter(s) te selecteren.


Filteren op provincie:
Filteren op net
   
Filteren op methodeschool:
Filteren op eigenschap:
   
 

Wie wordt toegelaten tot "Culinair slager duaal" ?

Wat na "Culinair slager duaal" ?

Mogelijke beroepen

Hier een overzicht van beroepen die mogelijk zijn na deze opleiding. Enkel beroepen uit de beroependatabase van Onderwijskiezer zijn vermeld. Er kunnen dus steeds nog andere mogelijkheden zijn. Klik op een beroep voor meer informatie.

Slager ( knelpuntberoep)

Slagershulp ( knelpuntberoep)