BuSO Opleidingsvorm 4 - Bakkerijtechnieken  

Beschrijving van de richting "Bakkerijtechnieken" (OV 4 )

  • Je ontwikkelt de vereiste competenties zowel in keuken als in de bediening.
  • Je bekwaamt je in de ontvangst en registratie van gasten in een logiesverstrekkend bedrijf.
  • Je verwerft hierbij inzicht in voedingswaarde en gezondheid, economisch en duurzaam handelen en organisatie en beheer van een restaurant.
  • Bij het bedienen van gasten ligt de nadruk op gastvrijheid, etiquette en communicatieve vaardigheden in Nederlands, Frans en Engels.
  • Ook bedrijfseconomische onderwerpen zoals marketing en kostprijsberekening komen aan bod in de context van horeca.

 

Waar kan ik "Bakkerijtechnieken" volgen ?

Toon alle scholen

Verfijn je zoekopdracht door één of meerdere filter(s) te selecteren.


Filteren op provincie:
Filteren op net
Filteren op methodeschool:
Filteren op eigenschap:

 

 

Wat kan je behalen na "Bakkerijtechnieken" ? (OV 4 - G3)

 

Interessante links

Buitengewoon onderwijs:





BuSO Opleidingsvorm 4 - Bakkerijtechnieken  

Beschrijving van de richting "Bakkerijtechnieken" (OV 4 )

  • Je ontwikkelt de vereiste competenties zowel in keuken als in de bediening.
  • Je bekwaamt je in de ontvangst en registratie van gasten in een logiesverstrekkend bedrijf.
  • Je verwerft hierbij inzicht in voedingswaarde en gezondheid, economisch en duurzaam handelen en organisatie en beheer van een restaurant.
  • Bij het bedienen van gasten ligt de nadruk op gastvrijheid, etiquette en communicatieve vaardigheden in Nederlands, Frans en Engels.
  • Ook bedrijfseconomische onderwerpen zoals marketing en kostprijsberekening komen aan bod in de context van horeca.

Waar kan ik "Bakkerijtechnieken" volgen ? (OV 4 - G3)

  Toon alle scholen

Verfijn je zoekopdracht door één of meerdere filter(s) te selecteren.


Filteren op provincie:
Filteren op net
   
Filteren op methodeschool:
Filteren op eigenschap:
   
 

Wat kan je behalen na "Bakkerijtechnieken" ? (OV 4 - G3)