BuSO Opleidingsvorm 4 - Medewerker banketbakkerij duaal  

Beschrijving van de richting "Medewerker banketbakkerij duaal" (OV 4 )

Je gaat een overeenkomst alternerende opleiding aan en leert: 

  • verschillende soorten (gist)degen (broden, zachte en harde luxe, taarten, gerezen bladerdeegproducten, gezondheidsgerelateerde producten, …) bereiden 
  • verschillende soorten degen en beslagen (vet-, kook- en bladerdeegproducten, producten van beslagen, producten met beslagen, gezondheidsgerelateerde producten, …) bereiden om ze te verwerken, te bakken, af te werken, te bewaren en te verpakken volgens de voorschriften van de voedselveiligheid.

.

Deze duale opleiding is gebaseerd op de

  • Beroepskwalificatie medewerker brood- en banketbakkerij, niveau 2

Meer dan de helft van je graadsopleiding breng je door op je reële werkplek: concreet gaat het over gemiddeld minstens 20u/week (op jaarbasis). Voor elke duale opleiding bestaat er 1 standaardtraject. Hierin staat gedetailleerd wat jij moet leren. Open het tabblad Lessen, om het te raadplegen. 

Deze duale opleiding is een graadsopleiding en loopt over 2 jaren.  Dat betekent dat je automatisch doorstroomt van 3BSO duaal naar 4 BSO duaal.

Bron: www.duaalleren.vlaanderen en omzendbrief ‘duaal leren en de aanloopfase’

 

Waar kan ik "Medewerker banketbakkerij duaal" volgen ?

Toon alle scholen

Verfijn je zoekopdracht door één of meerdere filter(s) te selecteren.


Filteren op provincie:
Filteren op net
Filteren op methodeschool:
Filteren op eigenschap:

 

Wie wordt toegelaten tot "Medewerker banketbakkerij duaal" ?

 

Wat na "Medewerker banketbakkerij duaal" ?

 

Interessante links

Buitengewoon onderwijs:






BuSO Opleidingsvorm 4 - Medewerker banketbakkerij duaal  

Beschrijving van de richting "Medewerker banketbakkerij duaal" (OV 4 )

Je gaat een overeenkomst alternerende opleiding aan en leert: 

  • verschillende soorten (gist)degen (broden, zachte en harde luxe, taarten, gerezen bladerdeegproducten, gezondheidsgerelateerde producten, …) bereiden 
  • verschillende soorten degen en beslagen (vet-, kook- en bladerdeegproducten, producten van beslagen, producten met beslagen, gezondheidsgerelateerde producten, …) bereiden om ze te verwerken, te bakken, af te werken, te bewaren en te verpakken volgens de voorschriften van de voedselveiligheid.

.

Deze duale opleiding is gebaseerd op de

  • Beroepskwalificatie medewerker brood- en banketbakkerij, niveau 2

Meer dan de helft van je graadsopleiding breng je door op je reële werkplek: concreet gaat het over gemiddeld minstens 20u/week (op jaarbasis). Voor elke duale opleiding bestaat er 1 standaardtraject. Hierin staat gedetailleerd wat jij moet leren. Open het tabblad Lessen, om het te raadplegen. 

Deze duale opleiding is een graadsopleiding en loopt over 2 jaren.  Dat betekent dat je automatisch doorstroomt van 3BSO duaal naar 4 BSO duaal.

Bron: www.duaalleren.vlaanderen en omzendbrief ‘duaal leren en de aanloopfase’

Waar kan ik "Medewerker banketbakkerij duaal" volgen ? (OV 4 - G2)

  Toon alle scholen

Verfijn je zoekopdracht door één of meerdere filter(s) te selecteren.


Filteren op provincie:
Filteren op net
   
Filteren op methodeschool:
Filteren op eigenschap:
   
 

Wie wordt toegelaten tot "Medewerker banketbakkerij duaal" ?

Wat na "Medewerker banketbakkerij duaal" ?