SO
- Startpagina SO
- Structuur SO
- 1e graad SO
- 2e graad SO
- 3e graad SO
- Se-n-Se SO
- 7e jaren BSO
- Voorbereidende jaren HO
- Scholenzoeker SO
- Scholen en infomomenten
- Duaal leren
- Leren & werken
- OKAN
- Zoek studierichting
- Zoeken via studiedomeinen
- Zoeken via finaliteiten
- Zoeken via studiegebied
- Zoeken via belangstelling
- Studierendement
- Examencommissie SO
- -18j + buiten Vlaanderen
- Internaten
- Rapport schoolverlaters VDAB
- Privé-scholen
- Info voor schoolverlaters
- Keuzerooster
- Filmpjes
- Doorlichtingsverslagen
BuSO
BuSO Opleidingsvorm 4 - Keukenmedewerker duaal
Beschrijving van de richting "Keukenmedewerker duaal" (OV 4 ) |
|
In de opleiding keukenmedewerker duaal leert men helpen bij de ontvangst van voedingsmiddelen in de keuken, ingrediënten verwerken tot basisbereidingen door het toepassen van basis kooktechnieken, verwerkte producten opslaan en de keuken schoonmaken teneinde een kwaliteitsvolle maaltijd af te leveren aan de gast. Deze duale opleiding is gebaseerd op de
Meer dan de helft van je graadsopleiding breng je door op je reële werkplek: concreet gaat het over gemiddeld minstens 20u/week (op jaarbasis). Voor elke duale opleiding bestaat er 1 standaardtraject. Hierin staat gedetailleerd wat jij moet leren. Open het tabblad Lessen, om het te raadplegen. Deze duale opleiding is een graadsopleiding en loopt over 2 jaren. Dat betekent dat je automatisch doorstroomt van 3BSO duaal naar 4 BSO duaal. Bron: www.duaalleren.vlaanderen en omzendbrief ‘duaal leren en de aanloopfase’ |
Waar kan ik "Keukenmedewerker duaal" volgen ?
Wie wordt toegelaten tot "Keukenmedewerker duaal" ?
Wat na "Keukenmedewerker duaal" ?
Interessante links
BuSO Opleidingsvorm 4 - Keukenmedewerker duaal |
Beschrijving van de richting "Keukenmedewerker duaal" (OV 4 ) |
|
In de opleiding keukenmedewerker duaal leert men helpen bij de ontvangst van voedingsmiddelen in de keuken, ingrediënten verwerken tot basisbereidingen door het toepassen van basis kooktechnieken, verwerkte producten opslaan en de keuken schoonmaken teneinde een kwaliteitsvolle maaltijd af te leveren aan de gast. Deze duale opleiding is gebaseerd op de
Meer dan de helft van je graadsopleiding breng je door op je reële werkplek: concreet gaat het over gemiddeld minstens 20u/week (op jaarbasis). Voor elke duale opleiding bestaat er 1 standaardtraject. Hierin staat gedetailleerd wat jij moet leren. Open het tabblad Lessen, om het te raadplegen. Deze duale opleiding is een graadsopleiding en loopt over 2 jaren. Dat betekent dat je automatisch doorstroomt van 3BSO duaal naar 4 BSO duaal. Bron: www.duaalleren.vlaanderen en omzendbrief ‘duaal leren en de aanloopfase’ |
Waar kan ik "Keukenmedewerker duaal" volgen ? (OV 4 - G2) |