BuSO Opleidingsvorm 4 - Specialiteitenrestaurant  

Beschrijving van de richting "Specialiteitenrestaurant" (OV 4 )

Indien je na je vooropleiding binnen het studiegebied voeding, wil evolueren in de richting van de topgastronomie, is dit specialisatiejaar misschien iets voor jou.
Eén ding is zeker: de horeca boeit je, je bent niet bang de handen uit de mouwen te steken en je wil later je steentje bijdragen in de wereld van hotels en restaurants.
Tijdens dit opleidingsjaar staan zowel het durven experimenteren met nieuwe smaakcombinaties, het creëren van nieuwe gerechten, als het leren bereiden van internationale authentieke gerechten centraal.
De laatste jaren is de maatschappij ook op gastronomisch vlak enorm geëvolueerd.
Nieuwe producten doen hun intrede, creatieve bereidingswijzen en gerechten worden bedacht, culinaire tradities uit andere streken vinden hun weg naar de keuken.
Je gaat aan de slag met zeldzame ingrediënten en authentieke producten, je leert verfijnd koken rond bepaalde thema\\\\\\\'s en je gastronomisch aanbod op een klantvriendelijke commerciële manier aan de man brengen.

 

Waar kan ik "Specialiteitenrestaurant" volgen ?

Toon alle scholen

Verfijn je zoekopdracht door één of meerdere filter(s) te selecteren.


Filteren op provincie:
Filteren op net
Filteren op methodeschool:
Filteren op eigenschap:

 

 

Wat kan je behalen na "Specialiteitenrestaurant" ? (OV 4 - G3)

 

Mogelijke beroepen

Hier een overzicht van beroepen die mogelijk zijn na deze opleiding. Enkel beroepen uit de beroependatabase van Onderwijskiezer zijn vermeld. Er kunnen dus steeds nog andere mogelijkheden zijn. Klik op een beroep voor meer informatie.

Chef kok ( knelpuntberoep)

Chef kok grootkeuken ( knelpuntberoep)

Hulpkok ( knelpuntberoep)

Maître d'hôtel ( knelpuntberoep)

 

Interessante links

Buitengewoon onderwijs:






BuSO Opleidingsvorm 4 - Specialiteitenrestaurant  

Beschrijving van de richting "Specialiteitenrestaurant" (OV 4 )

Indien je na je vooropleiding binnen het studiegebied voeding, wil evolueren in de richting van de topgastronomie, is dit specialisatiejaar misschien iets voor jou.
Eén ding is zeker: de horeca boeit je, je bent niet bang de handen uit de mouwen te steken en je wil later je steentje bijdragen in de wereld van hotels en restaurants.
Tijdens dit opleidingsjaar staan zowel het durven experimenteren met nieuwe smaakcombinaties, het creëren van nieuwe gerechten, als het leren bereiden van internationale authentieke gerechten centraal.
De laatste jaren is de maatschappij ook op gastronomisch vlak enorm geëvolueerd.
Nieuwe producten doen hun intrede, creatieve bereidingswijzen en gerechten worden bedacht, culinaire tradities uit andere streken vinden hun weg naar de keuken.
Je gaat aan de slag met zeldzame ingrediënten en authentieke producten, je leert verfijnd koken rond bepaalde thema\\\'s en je gastronomisch aanbod op een klantvriendelijke commerciële manier aan de man brengen.

Waar kan ik "Specialiteitenrestaurant" volgen ? (OV 4 - G3)

  Toon alle scholen

Verfijn je zoekopdracht door één of meerdere filter(s) te selecteren.


Filteren op provincie:
Filteren op net
   
Filteren op methodeschool:
Filteren op eigenschap:
   
 

Wat kan je behalen na "Specialiteitenrestaurant" ? (OV 4 - G3)

Mogelijke beroepen

Hier een overzicht van beroepen die mogelijk zijn na deze opleiding. Enkel beroepen uit de beroependatabase van Onderwijskiezer zijn vermeld. Er kunnen dus steeds nog andere mogelijkheden zijn. Klik op een beroep voor meer informatie.

Chef kok ( knelpuntberoep)

Chef kok grootkeuken ( knelpuntberoep)

Hulpkok ( knelpuntberoep)

Maître d'hôtel ( knelpuntberoep)