BuSO Opleidingsvorm 3 type 3 - Medewerker (banket)bakkerij duaal A  

Beschrijving van de richting "Medewerker (banket)bakkerij duaal A" (OV 3 Type 3 )

Je opleiding in BUSO, opleidingsvorm (OV) 3, wordt gespreid over verschillende fases : observatiefase → opleidingsfase → kwalificatiefase → (facultatieve) integratiefase.
Deze duale opleiding kan je volgen in zowel de kwalificatie- als de integratiefase.
In het ene geval is er sprake van opleiding A, in het andere van opleiding B.

Deze opleiding wordt georganiseerd in de kwalificatiefase van het BUSO OV3 Basisaanbod, Type 3, Type 4, Type 6, Type 7 en Type 9.

Voor elke duale opleiding bestaat er 1 standaardtraject. Hierin staat wat jij moet leren op school en op je werkplek.
Meer gedetailleerde info kan je lezen in het standaardtraject voor de opleiding Medewerker (banket)bakkerij duaal A (buso OV3 - kwalificatiefase) (107 kB) De A- en de B- variant zijn gebaseerd op hetzelfde standaardtraject.

Je opleiding bestaat uit algemene vorming + beroepsgerichte vorming.

  • De algemene vorming is gebaseerd op de algemene en sociale vorming voor BuSO OV3 (burgerzin, rekenvaardigheden, taalvaardigheid, gezondheidseducatie, leren leren, lichamelijke opvoeding, milieueducatie, sociaal- emotionele educatie, vrijetijdsvaardigheden en ICT).

  • De beroepsgerichte vorming krijg je vooral op je werkplek. Deze vorming is gebaseerd op de beroepskwalificatie:

    • medewerker brood- en banketbakkerij

Een groot deel van je lessen breng je door in je reële werkomgeving. Gemiddeld gaat het over minstens 20 u per week. Gezien de verschillende specialisaties waarin je kan werken, gebeurt het werkplekleren binnen zowel een broodbakkerij als een banketbakkerij of in een brood- en banketbakkerij.

Je sluit met je werkplek een bezoldigde overeenkomst alternerende opleiding af.

De school beslist hoe je opleiding er concreet uit ziet en volgt deze op. Dit gebeurt altijd in samenwerking met je mentor/werkplek. Hierdoor kunnen de lessen verschillen van school tot school.
Lessen kunnen zelfs verschillen van leerling tot leerling.
Je opleiding kan georganiseerd worden volgens een schooljaarsysteem (lineair) of opgedeeld in modules.

Je wordt individueel begeleid. Elke leerling heeft een eigen mentor die je traject, je goed- voelen, de contacten met de werkvloer en je ouders verzorgt. De school zorgt ervoor dat jouw opleiding wordt aangevuld tot een succesvol traject.
 
Normaliter duurt de opleiding 2 schooljaren maar de duurtijd kan hiervan afwijken. Afhankelijk van je individuele handelingsplan. Benieuwd welke lessen gegeven worden en hoe ze worden aangeboden?
Vraag het na op je school of neem een kijkje op hun website.

 

Waar kan ik "Medewerker (banket)bakkerij duaal A" volgen ?

Toon alle scholen

Verfijn je zoekopdracht door één of meerdere filter(s) te selecteren.


Filteren op provincie:
Filteren op net
Filteren op methodeschool:
Filteren op eigenschap:

 

Wie wordt toegelaten tot "Medewerker (banket)bakkerij duaal A" ?

 

Wat na "Medewerker (banket)bakkerij duaal A" ?

 

Wat na "Medewerker (banket)bakkerij duaal A" ? (OV 3 Type 3 - G0)

BuSO Opleidingsvorm 3 type 3 - Medewerker (banket)bakkerij duaal A  

Beschrijving van de richting "Medewerker (banket)bakkerij duaal A" (OV 3 Type 3 )

Je opleiding in BUSO, opleidingsvorm (OV) 3, wordt gespreid over verschillende fases : observatiefase → opleidingsfase → kwalificatiefase → (facultatieve) integratiefase.
Deze duale opleiding kan je volgen in zowel de kwalificatie- als de integratiefase.
In het ene geval is er sprake van opleiding A, in het andere van opleiding B.

Deze opleiding wordt georganiseerd in de kwalificatiefase van het BUSO OV3 Basisaanbod, Type 3, Type 4, Type 6, Type 7 en Type 9.

Voor elke duale opleiding bestaat er 1 standaardtraject. Hierin staat wat jij moet leren op school en op je werkplek.
Meer gedetailleerde info kan je lezen in het standaardtraject voor de opleiding Medewerker (banket)bakkerij duaal A (buso OV3 - kwalificatiefase) (107 kB) De A- en de B- variant zijn gebaseerd op hetzelfde standaardtraject.

Je opleiding bestaat uit algemene vorming + beroepsgerichte vorming.

  • De algemene vorming is gebaseerd op de algemene en sociale vorming voor BuSO OV3 (burgerzin, rekenvaardigheden, taalvaardigheid, gezondheidseducatie, leren leren, lichamelijke opvoeding, milieueducatie, sociaal- emotionele educatie, vrijetijdsvaardigheden en ICT).

  • De beroepsgerichte vorming krijg je vooral op je werkplek. Deze vorming is gebaseerd op de beroepskwalificatie:

    • medewerker brood- en banketbakkerij

Een groot deel van je lessen breng je door in je reële werkomgeving. Gemiddeld gaat het over minstens 20 u per week. Gezien de verschillende specialisaties waarin je kan werken, gebeurt het werkplekleren binnen zowel een broodbakkerij als een banketbakkerij of in een brood- en banketbakkerij.

Je sluit met je werkplek een bezoldigde overeenkomst alternerende opleiding af.

De school beslist hoe je opleiding er concreet uit ziet en volgt deze op. Dit gebeurt altijd in samenwerking met je mentor/werkplek. Hierdoor kunnen de lessen verschillen van school tot school.
Lessen kunnen zelfs verschillen van leerling tot leerling.
Je opleiding kan georganiseerd worden volgens een schooljaarsysteem (lineair) of opgedeeld in modules.

Je wordt individueel begeleid. Elke leerling heeft een eigen mentor die je traject, je goed- voelen, de contacten met de werkvloer en je ouders verzorgt. De school zorgt ervoor dat jouw opleiding wordt aangevuld tot een succesvol traject.
 
Normaliter duurt de opleiding 2 schooljaren maar de duurtijd kan hiervan afwijken. Afhankelijk van je individuele handelingsplan. Benieuwd welke lessen gegeven worden en hoe ze worden aangeboden?
Vraag het na op je school of neem een kijkje op hun website.

Waar kan ik "Medewerker (banket)bakkerij duaal A" volgen ? (OV 3 Type 3 - G0)

  Toon alle scholen

Verfijn je zoekopdracht door één of meerdere filter(s) te selecteren.


Filteren op provincie:
Filteren op net
   
Filteren op methodeschool:
Filteren op eigenschap:
   
 

Wie wordt toegelaten tot "Medewerker (banket)bakkerij duaal A" ?

Wat na "Medewerker (banket)bakkerij duaal A" ?

Wat na "Medewerker (banket)bakkerij duaal A" ? (OV 3 Type 3 - G0)