BuSO Opleidingsvorm 3 - Medewerker (banket)bakkerij duaal  

Beschrijving van de richting "Medewerker (banket)bakkerij duaal" (OV 3 )

Wat leer je tijdens deze duale opleiding?

  • Verschillende soorten (gist)degen (broden, zachte en harde luxe, taarten, gerezen bladerdeegproducten, gezondheidsgerelateerde producten, …) en verschillende soorten degen en beslagen (vet- , kook- en bladerdeegproducten, producten van beslagen, producten met beslagen, gezondheidsgerelateerde producten, …) te bereiden, te verwerken, te bakken, af te werken, te bewaren en te verpakken. 

Je krijgt je beroepsgerichte vorming vooral op je werkplek. Daar gebeurt een groot deel van je opleiding.
Gemiddeld gaat het over 20 u (of meer) per week.

Je vorming is gebaseerd op de

  • beroepskwalificatie medewerker brood- en banketbakkerij, niveau 2

Elke duale opleiding in opleidingsvorm 3 heeft 1 standaardtraject. Hierin staat gedetailleerd wat jij moet leren.
Open het tabblad ‘Lessen’ om het te raadplegen

Bron: www.duaalleren.vlaanderen
omzendbrief  duaal leren en de aanloopfase

 

Waar kan ik "Medewerker (banket)bakkerij duaal" volgen ?

Toon alle scholen

Verfijn je zoekopdracht door één of meerdere filter(s) te selecteren.


Filteren op provincie:
Filteren op net
Filteren op methodeschool:
Filteren op eigenschap:

 

Wie wordt toegelaten tot "Medewerker (banket)bakkerij duaal" ?

 

Wat na "Medewerker (banket)bakkerij duaal" ?

 

Mogelijke beroepen

Hier een overzicht van beroepen die mogelijk zijn na deze opleiding. Enkel beroepen uit de beroependatabase van Onderwijskiezer zijn vermeld. Er kunnen dus steeds nog andere mogelijkheden zijn. Klik op een beroep voor meer informatie.

Bakker ( knelpuntberoep)

Bakkershulp ( knelpuntberoep)



 

Interessante links

Buitengewoon onderwijs:






BuSO Opleidingsvorm 3 - Medewerker (banket)bakkerij duaal  

Beschrijving van de richting "Medewerker (banket)bakkerij duaal" (OV 3 )

Wat leer je tijdens deze duale opleiding?

  • Verschillende soorten (gist)degen (broden, zachte en harde luxe, taarten, gerezen bladerdeegproducten, gezondheidsgerelateerde producten, …) en verschillende soorten degen en beslagen (vet- , kook- en bladerdeegproducten, producten van beslagen, producten met beslagen, gezondheidsgerelateerde producten, …) te bereiden, te verwerken, te bakken, af te werken, te bewaren en te verpakken. 

Je krijgt je beroepsgerichte vorming vooral op je werkplek. Daar gebeurt een groot deel van je opleiding.
Gemiddeld gaat het over 20 u (of meer) per week.

Je vorming is gebaseerd op de

  • beroepskwalificatie medewerker brood- en banketbakkerij, niveau 2

Elke duale opleiding in opleidingsvorm 3 heeft 1 standaardtraject. Hierin staat gedetailleerd wat jij moet leren.
Open het tabblad ‘Lessen’ om het te raadplegen

Bron: www.duaalleren.vlaanderen
omzendbrief  duaal leren en de aanloopfase

Waar kan ik "Medewerker (banket)bakkerij duaal" volgen ? (OV 3 - G0)

  Toon alle scholen

Verfijn je zoekopdracht door één of meerdere filter(s) te selecteren.


Filteren op provincie:
Filteren op net
   
Filteren op methodeschool:
Filteren op eigenschap:
   
 

Wie wordt toegelaten tot "Medewerker (banket)bakkerij duaal" ?

Wat na "Medewerker (banket)bakkerij duaal" ?

Mogelijke beroepen

Hier een overzicht van beroepen die mogelijk zijn na deze opleiding. Enkel beroepen uit de beroependatabase van Onderwijskiezer zijn vermeld. Er kunnen dus steeds nog andere mogelijkheden zijn. Klik op een beroep voor meer informatie.

Bakker ( knelpuntberoep)

Bakkershulp ( knelpuntberoep)