homeclbbasisonderwijs secundair onderwijs hoger onderwijs volwassenen beroepen
Home > Secundair onderwijs > Trefwoorden SO > Opleidingen

SO

  • Startpagina SO
  • Structuur SO
  • 1e graad SO
  • 3e graad SO
  • 7e jaren
  • Scholenzoeker SO
  • Scholen en infomomenten
  • Duaal leren
  • Leren & werken
  • OKAN
  • Zoek studierichting
  • Zoeken via studiedomeinen
  • Zoeken via finaliteiten
  • Zoeken via studiegebied
  • Zoeken via belangstelling
  • Studierendement
  • Examencommissie SO
  • -18j + buiten Vlaanderen
  • Internaten
  • Rapport schoolverlaters VDAB
  • PrivĂ©-scholen
  • Info voor schoolverlaters
  • Keuzerooster
  • Filmpjes
  • Doorlichtingsverslagen

BuSO

  • Buitengewoon SO
  • OV1 BuSO
  • OV2 BuSO
  • OV3 BuSO
  • OV4 BuSO
  • Scholenzoeker BuSO
  • MPI-internaten BuO-MFC
  • Scholen en infomomenten
  • Ondersteuning
  • Duaal leren
  • Zoeken via alfabet
  • Info voor schoolverlaters
  • Filmpjes

Secundair onderwijs

Trefwoord: Koken

Alle trefwoorden

Secundair onderwijs


3e graad

Gemeenschapsrestauratie (BSO - 7e specialisatiejaar)

Restaurantbedrijf en drankenkennis (BSO - 7e specialisatiejaar)

Specialiteitenrestaurant (BSO - 7e specialisatiejaar)

Wereldgastronomie (BSO - 7e specialisatiejaar)


Deeltijds beroepsonderwijs

Kok duaal

 

Secundair volwassenenonderwijs

Bakker

Banketbakker

Bereider van visproducten

Bereider van Vleesproducten (Charcutier)

Chocoladebewerker

Grootkeukenhulpkok

Grootkeukenkok

Hotelbedrijf

Hotelonthaal

Hulpkelner

Hulpkok

Ijsbereider

Kelner

Kok

Koken

Medewerker fastfood

Medewerker Slagerij

Slager-Spekslager

Suiker- en marsepeinbewerker

Traiteur-banketaannemer

Uitbener-Uitsnijder

Verantwoordelijke brasserie, taverne en bistro

Visfileerder-bewerker

Vleesbereider

Vleesbewerker

Wild- en Gevogelteslager

 

Secundair onderwijs

Trefwoord: Koken

Alle trefwoorden

  • Secundair onderwijs
  • Volwassenenonderwijs

Secundair onderwijs


3e graad

Gemeenschapsrestauratie (BSO - 7e specialisatiejaar)

Restaurantbedrijf en drankenkennis (BSO - 7e specialisatiejaar)

Specialiteitenrestaurant (BSO - 7e specialisatiejaar)

Wereldgastronomie (BSO - 7e specialisatiejaar)


Deeltijds beroepsonderwijs

Kok duaal

 

Secundair volwassenenonderwijs

Bakker

Banketbakker

Bereider van visproducten

Bereider van Vleesproducten (Charcutier)

Chocoladebewerker

Grootkeukenhulpkok

Grootkeukenkok

Hotelbedrijf

Hotelonthaal

Hulpkelner

Hulpkok

Ijsbereider

Kelner

Kok

Koken

Medewerker fastfood

Medewerker Slagerij

Slager-Spekslager

Suiker- en marsepeinbewerker

Traiteur-banketaannemer

Uitbener-Uitsnijder

Verantwoordelijke brasserie, taverne en bistro

Visfileerder-bewerker

Vleesbereider

Vleesbewerker

Wild- en Gevogelteslager

 


© 2025