Ambachtelijk chocoladebewerker - Syntra ondernemersopleidingen

  


Opleiding "Ambachtelijk chocoladebewerker"

Het modulaire traject Ambachtelijk Chocoladebewerker leidt de cursisten op tot het zelfstandige beroep als chocolatier, ambachtelijk chocoladebewerker.
De chocoladebewerker zet grond- en hulpstoffen (zoals cacaoboter, cacaomassa,suiker en eventueel melk) om naar verschillende vormen van chocoladeproducten.
Het gehele productieproces gebeurt op een ambachtelijke,efficiënte en vaktechnische manier.
Vóór, tijdens en na de bereiding houdt de ambachtelijk chocoladebewerker rekening met hygiëne, veiligheid en bewaartechnieken voor het product.
Ten slotte moet je een ambachtelijk bedrijf runnen onder meer op het gebied van administratie, marketing en personeelsbeleid.

 

Opleidingsduur

Afhankelijk van het gekozen traject

 

Waar kan ik "Ambachtelijk chocoladebewerker" volgen?

Syntra Brussel - Campus Ukkel
Stallestraat 292 1180 Ukkel     

Syntra Antwerpen & Vlaams Brabant - Campus Leuven
Geldenaaksebaan 327 3001 Heverlee     

Syntra Limburg - Campus Tongeren
Overhaemlaan 11 3700 Tongeren     

Syntra West - campus Brugge -
Spoorwegstraat 14 8200 Sint-Michiels     

Syntra Midden-Vlaanderen - Campus St.-Niklaas
Hogekouter 1 9100 Sint-Niklaas     

Syntra Midden-Vlaanderen - Campus Aalst
Wijngaardveld 9 9300 Aalst     

Syntra Midden-Vlaanderen - Campus Oudenaarde
De Bruwaan 1 9700 Oudenaarde     

 

Ambachtelijk chocoladebewerker - Syntra ondernemersopleidingen

  


Opleiding "Ambachtelijk chocoladebewerker"

Het modulaire traject Ambachtelijk Chocoladebewerker leidt de cursisten op tot het zelfstandige beroep als chocolatier, ambachtelijk chocoladebewerker.
De chocoladebewerker zet grond- en hulpstoffen (zoals cacaoboter, cacaomassa,suiker en eventueel melk) om naar verschillende vormen van chocoladeproducten.
Het gehele productieproces gebeurt op een ambachtelijke,efficiënte en vaktechnische manier.
Vóór, tijdens en na de bereiding houdt de ambachtelijk chocoladebewerker rekening met hygiëne, veiligheid en bewaartechnieken voor het product.
Ten slotte moet je een ambachtelijk bedrijf runnen onder meer op het gebied van administratie, marketing en personeelsbeleid.

 

Opleidingsduur

Afhankelijk van het gekozen traject

 

Waar kan ik "Ambachtelijk chocoladebewerker" volgen?

Syntra Brussel - Campus Ukkel
Stallestraat 292 1180 Ukkel     

Syntra Antwerpen & Vlaams Brabant - Campus Leuven
Geldenaaksebaan 327 3001 Heverlee     

Syntra Limburg - Campus Tongeren
Overhaemlaan 11 3700 Tongeren     

Syntra West - campus Brugge -
Spoorwegstraat 14 8200 Sint-Michiels     

Syntra Midden-Vlaanderen - Campus St.-Niklaas
Hogekouter 1 9100 Sint-Niklaas     

Syntra Midden-Vlaanderen - Campus Aalst
Wijngaardveld 9 9300 Aalst     

Syntra Midden-Vlaanderen - Campus Oudenaarde
De Bruwaan 1 9700 Oudenaarde     

 

Higher education in Flanders: general information

Language admission requirements for higher education in Dutch

Dutch language levels explained

Language requirements


Instelling Taalniveau ITNA CNaVT Staats-
examen
Certificaat CVO Eigen Succesvol
Syntra Brussel Campus Ukkel Treshold (B1)
Syntra Midden-Vlaanderen Campus Aalst Treshold (B1)
Syntra Midden-Vlaanderen Campus St.-Niklaas Treshold (B1)
Syntra West - campus Brugge Treshold (B1)
Syntra Brussel Campus Ukkel Treshold (B1)
Syntra Midden-Vlaanderen Campus Aalst Treshold (B1)
Syntra Midden-Vlaanderen Campus St.-Niklaas Treshold (B1)
Syntra West - campus Brugge Treshold (B1)