Brood- en banketbakkerij - Derde graad
Studierichting "Brood- en banketbakkerij" |
|
In deze praktische studierichting leer je:
Er is ook aandacht voor kennis over voedingswaarde van de gebruikte voedingsmiddelen en over het gezondheidsaspect van de produkten. Zowel de beroepskwalificatie bakker als banketbakker worden via deze opleiding verworven. |

Brood- en banketbakkerij
|
- Beschrijving
- Lessen
- Scholen
- Toelating
- Attest
- Wat na
BeschrijvingIn deze praktische studierichting leer je:
Er is ook aandacht voor kennis over voedingswaarde van de gebruikte voedingsmiddelen en over het gezondheidsaspect van de produkten. Zowel de beroepskwalificatie bakker als banketbakker worden via deze opleiding verworven. De lesinhouden (lessenroosters) verschillen van school tot school. Scholen hebben een grote vrijheid om het lessenpakket te organiseren. Daarom vermelden we geen lessenroosters meer.
Gedetailleerde informatie vind je op de websites van de scholen. Meer informatie over de inhoud, competenties en doelstellingen lees je in het curriculumdossier. Waar kan ik "Brood- en banketbakkerij" volgen ?Geen school gevonden? Pas de filter(s) aan. Wat kan je behalen na "Brood- en banketbakkerij" ?Nuttige link(s)VKS - Beroepskwalificatie niveau 4: Bakker VKS - Beroepskwalificatie niveau 4: Banketbakker Na het 6e jaar arbeidsmarktfinaliteit ben je voorbereid om te gaan werken. Je kan nog kiezen om een opleiding te volgen. In het schema zie je alle mogelijkheden. Aansluitende beroepen en logische vervolgopleidingen na deze studierichting vind je onder het schema. (bron: AHVOKS) Deze lijst betekent niet dat je geen andere beroepen of studierichtingen kan kiezen. Maak werk van je keuze. Een slimme keuze maak je aan de hand van de 6 keuzetaken van het keuzeproces.
|