Traiteur (M/V/X)

 

Wat is, wat doet een Traiteur ?

Je bereidt voedingswaren voor directe verkoop of op bestelling. Het kan gaan om voor- en hoofdgerechten, charcuterie, vleesgerechten, gevogelte of wild, hartige hapjes, visbereidingen, schaaldieren en groenten.

Je past technieken toe voor het bereiden en bewaren van etenswaren.
Je helpt soms bij de bereiding van maaltijden op recepties of banketten. Je werkt dan voor rekening van een particulier, een groepering of een bedrijf.
Soms sta je in voor de verkoop en geef je klanten advies.
Soms verzorg je ook de presentatie van de bestelde maaltijden.



OPLEIDINGEN SO - 3e graad - 7e jaar


OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL - 7ejaar lesplaats SO


OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL 7e jaar - lesplaats CDO


OPLEIDINGEN Leertijd


OPLEIDINGEN BUSO - OV4 - 3e graad - 7e jaren


OPLEIDINGEN BUSO - OV4 - 3e graad 7e jaar - DUAAL


OPLEIDINGEN SEC VOLW O

Grootkeukenhulpkok
Grootkeukenkok
Grootkeukenmedewerker
Grootkeukenverantwoordelijke
Hotel
Keukenverantwoordelijke
Kok
Traiteur-banketaannemer
Traiteurkok

           

Beroepssector