Chef de partie desserten gebak en brood

Beschrijving

 

Situering

Studiegebied Horeca
Diplomagericht Ja
Wat leer je? Chef de partie desserten, gebak en brood
Beroepskwalificatie definitie ‘Bestelt en ontvangt voedingsmiddelen binnen de keuken, doet de noodzakelijke voorbereidingen, bereidt desserten, gebak en brood volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens technische fiche, werkt de gerechten af en controleert de kwaliteit teneinde kwaliteitsvolle maaltijden af te leveren aan de gast.’
Beroepskwalificatie ID BK-0426-3
Beroepskwalificatie VKS Niveau 4 van de Vlaamse Kwalificatiestructuur
Beroepskwalificatie informatie Klik hier meer informatie over nodige kennis, competenties en vaardigheden
Duaal Nee
Opleidingsvariant Duur Studiebewijs Ingericht Studieomvang Einddatum
Chef de partie desserten gebak en brood Standaard Certificaat Ja 880 lestijden
--
Chef de partie desserten gebak en brood Verkort Certificaat Ja 440 lestijden
--
Chef de partie desserten gebak en brood Verlengd Certificaat Ja 1320 lestijden
--

 

Instellingen

Provincie Antwerpen (2 instellingen)

Centrum voor Volwassenenonderwijs Vitant

Desguinlei 244 2018 Antwerpen
03 242 26 19     
Deze vorming worden georganiseerd in volgende vestiging:
  • Antwerpen

GO! Centrum voor Volwassenenonderwijs EduKempen

Boomgaardstraat 56 2300 Turnhout
01 449 07 10     
Deze vorming worden georganiseerd in volgende vestiging:
  • Turnhout
Provincie Limburg (2 instellingen)

Centrum voor Volwassenenonderwijs Cursa

Halmstraat 12 3600 Genk
08 984 99 03     
Deze vorming worden georganiseerd in volgende vestigingen:
  • Bilzen-Hoeselt
  • Hasselt
  • Hasselt
  • Lommel
  • Sint-Truiden

Centrum voor Volwassenenonderwijs Qrios

Halmstraat 6A 3600 Genk
089 69 40 00     
Deze vorming worden georganiseerd in volgende vestigingen:
  • Diest
  • Hasselt
  • Herk-de-Stad
  • Leuven
  • Leuven
  • Tongeren-Borgloon
Provincie Oost-Vlaanderen (2 instellingen)

GO! Centrum voor Volwassenenonderwijs hét CVO Pro

Keizersplein 19 9300 Aalst
053 46 19 00     
Deze vorming worden georganiseerd in volgende vestiging:
  • Aalst

Centrum voor Volwassenenonderwijs Gent

Martelaarslaan 13A 9000 Gent
09 225 04 36     
Deze vorming worden georganiseerd in volgende vestiging:
  • Gent

 

Beroepen

Chef kok

Pizza-, wafel-, pannenkoekenbakker

 

Chef de partie desserten gebak en brood

Situering

Studiegebied Horeca
Diplomagericht Ja
Wat leer je? Chef de partie desserten, gebak en brood
Beroepskwalificatie definitie ‘Bestelt en ontvangt voedingsmiddelen binnen de keuken, doet de noodzakelijke voorbereidingen, bereidt desserten, gebak en brood volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens technische fiche, werkt de gerechten af en controleert de kwaliteit teneinde kwaliteitsvolle maaltijden af te leveren aan de gast.’
Beroepskwalificatie ID BK-0426-3
Beroepskwalificatie VKS Niveau 4 van de Vlaamse Kwalificatiestructuur
Beroepskwalificatie informatie Klik hier meer informatie over nodige kennis, competenties en vaardigheden
Duaal Nee
Opleidingsvariant Duur Studiebewijs Ingericht Studieomvang Einddatum
Chef de partie desserten gebak en brood Standaard Certificaat Ja 880 lestijden
--
Chef de partie desserten gebak en brood Verkort Certificaat Ja 440 lestijden
--
Chef de partie desserten gebak en brood Verlengd Certificaat Ja 1320 lestijden
--

 

Modules

Omschrijving Type Studiebewijs Ingericht Lestijden Einddatum
Bistrogerechten met groenten en kruiden Standaard Deelcertificaat Nee 40 lestijden
--
Bistrogerechten met groenten en kruiden Standaard Deelcertificaat Ja 80 lestijden
--
Bistrogerechten met groenten en kruiden Standaard Deelcertificaat Ja 120 lestijden
--
Bistrogerechten met vis Standaard Deelcertificaat Nee 40 lestijden
--
Bistrogerechten met vis Standaard Deelcertificaat Ja 80 lestijden
--
Bistrogerechten met vis Standaard Deelcertificaat Ja 120 lestijden
--
Bistrogerechten met vlees en gevogelte Standaard Deelcertificaat Nee 40 lestijden
--
Bistrogerechten met vlees en gevogelte Standaard Deelcertificaat Ja 80 lestijden
--
Bistrogerechten met vlees en gevogelte Standaard Deelcertificaat Ja 120 lestijden
--
Bistronagerechten Standaard Deelcertificaat Ja 120 lestijden
--
Bistronagerechten Standaard Deelcertificaat Nee 40 lestijden
--
Bistronagerechten Standaard Deelcertificaat Ja 80 lestijden
--
Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden Standaard Deelcertificaat Ja 40 lestijden
--
Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden Standaard Deelcertificaat Ja 60 lestijden
--
Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden Standaard Deelcertificaat Ja 20 lestijden
--
Eenvoudige nagerechten Standaard Deelcertificaat Ja 20 lestijden
--
Eenvoudige nagerechten Standaard Deelcertificaat Ja 40 lestijden
--
Eenvoudige nagerechten Standaard Deelcertificaat Ja 60 lestijden
--
Eenvoudige visgerechten Standaard Deelcertificaat Ja 60 lestijden
--
Eenvoudige visgerechten Standaard Deelcertificaat Ja 20 lestijden
--
Eenvoudige visgerechten Standaard Deelcertificaat Ja 40 lestijden
--
Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten Standaard Deelcertificaat Ja 40 lestijden
--
Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten Standaard Deelcertificaat Ja 20 lestijden
--
Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten Standaard Deelcertificaat Ja 60 lestijden
--
Eventcatering Uitbreiding Deelcertificaat Nee 40 lestijden
--
Eventcatering Uitbreiding Deelcertificaat Nee 80 lestijden
--
Eventcatering Uitbreiding Deelcertificaat Nee 120 lestijden
--
Gezonde en dieet restaurantdesserten, -gebak en -brood Standaard Deelcertificaat Nee 40 lestijden
--
Gezonde en dieet restaurantdesserten, -gebak en -brood Standaard Deelcertificaat Ja 80 lestijden
--
Gezonde en dieet restaurantdesserten, -gebak en -brood Standaard Deelcertificaat Nee 120 lestijden
--
Initiatie ontvangst en bediening van gasten Standaard Deelcertificaat Ja 120 lestijden
--
Initiatie ontvangst en bediening van gasten Standaard Deelcertificaat Ja 40 lestijden
--
Initiatie ontvangst en bediening van gasten Standaard Deelcertificaat Ja 80 lestijden
--
Restaurantdesserten, - gebak en -brood Standaard Deelcertificaat Nee 120 lestijden
--
Restaurantdesserten, - gebak en -brood Standaard Deelcertificaat Nee 40 lestijden
--
Restaurantdesserten, - gebak en -brood Standaard Deelcertificaat Ja 80 lestijden
--
Restaurantdesserten, - gebak en -brood uit de wereldkeuken Standaard Deelcertificaat Ja 80 lestijden
--
Restaurantdesserten, - gebak en -brood uit de wereldkeuken Standaard Deelcertificaat Nee 120 lestijden
--
Restaurantdesserten, - gebak en -brood uit de wereldkeuken Standaard Deelcertificaat Nee 40 lestijden
--
Trendy en alternatieve restaurantdesserten, -gebak en -brood Standaard Deelcertificaat Nee 40 lestijden
--
Trendy en alternatieve restaurantdesserten, -gebak en -brood Standaard Deelcertificaat Ja 80 lestijden
--
Trendy en alternatieve restaurantdesserten, -gebak en -brood Standaard Deelcertificaat Nee 120 lestijden
--

 

Instellingen

Provincie Antwerpen (2 instellingen)

Centrum voor Volwassenenonderwijs Vitant

Desguinlei 244 2018 Antwerpen
03 242 26 19     
Deze vorming worden georganiseerd in volgende vestiging:
  • Antwerpen

GO! Centrum voor Volwassenenonderwijs EduKempen

Boomgaardstraat 56 2300 Turnhout
01 449 07 10     
Deze vorming worden georganiseerd in volgende vestiging:
  • Turnhout
Provincie Limburg (2 instellingen)

Centrum voor Volwassenenonderwijs Cursa

Halmstraat 12 3600 Genk
08 984 99 03     
Deze vorming worden georganiseerd in volgende vestigingen:
  • Bilzen-Hoeselt
  • Hasselt
  • Hasselt
  • Lommel
  • Sint-Truiden

Centrum voor Volwassenenonderwijs Qrios

Halmstraat 6A 3600 Genk
089 69 40 00     
Deze vorming worden georganiseerd in volgende vestigingen:
  • Diest
  • Hasselt
  • Herk-de-Stad
  • Leuven
  • Leuven
  • Tongeren-Borgloon
Provincie Oost-Vlaanderen (2 instellingen)

GO! Centrum voor Volwassenenonderwijs hét CVO Pro

Keizersplein 19 9300 Aalst
053 46 19 00     
Deze vorming worden georganiseerd in volgende vestiging:
  • Aalst

Centrum voor Volwassenenonderwijs Gent

Martelaarslaan 13A 9000 Gent
09 225 04 36     
Deze vorming worden georganiseerd in volgende vestiging:
  • Gent

 

Synoniemen

  • Chef de partie (m/v)
  • Chef de partie koude keuken (m/v)
  • Chef de partie voor het bereiden van vlees, wild en gevogelte (m/v)
  • Chef de partie warme keuken (m/v)
  • Eerste hulpkok (m/v)
  • Grill-kok (m/v)
  • Polyvalent of vervangend chef de partie (m/v)
  • Sous-chef keuken (m/v)
  • Vleesbrader (m/v)

 


Pagina laatst bijgewerkt op basis van gegevens van: 23-07-2025