Brood- en banketbakkerij duaal - Syntra leertijd

Opleiding "Brood- en banketbakkerij duaal"

Je gaat een overeenkomst alternerende opleiding aan en leert: 

  • verschillende soorten (gist)degen (broden, zachte en harde luxe, taarten, gerezen bladerdeegproducten, gezondheidsgerelateerde producten, …) bereiden 
  • verschillende soorten degen en beslagen (vet-, kook- en bladerdeegproducten, producten van beslagen, producten met beslagen, gezondheidsgerelateerde producten, …) bereiden om ze te verwerken, te bakken, af te werken, te bewaren en te verpakken volgens de voorschriften van de voedselveiligheid 
  • de brood- en banketbakkerijproducten uitstallen en verkopen
  • een (banket)bakkerij organiseren

Mogelijke beroepen

Hier een overzicht van beroepen die mogelijk zijn na deze opleiding. Enkel beroepen uit de beroependatabase van Onderwijskiezer zijn vermeld. Er kunnen dus steeds nog andere mogelijkheden zijn. Klik op een beroep voor meer informatie.

Bakker ( knelpuntberoep)

Bakkershulp ( knelpuntberoep)



Productieoperator voeding ( knelpuntberoep)

Interessante links

VDAB - Beroepenfilm: Bakker

Waar kan ik "Brood- en banketbakkerij duaal" volgen?

Syntra Antwerpen & Vlaams Brabant - Campus Metropool Berchem
  Borsbeeksebrug 32 2600 Berchem
metropool@syntra-ab.be
http://www.syntra-ab.be
Syntra Limburg - Campus Hasselt
  Gouverneur Verwilghensingel 40 (ingang via Trichterheideweg) 3500 Hasselt
infohasselt@syntra-limburg.be
http://www.syntra-limburg.be
Syntra West - campus Brugge -
  Spoorwegstraat 14 8200 Sint-Michiels
info@syntrawest.be
http://www.syntrawest.be
Syntra Midden-Vlaanderen - Campus St.-Niklaas
  Hogekouter 1 9100 Sint-Niklaas
sint-niklaas@syntra-mvl.be
http://www.syntra-mvl.be

Brood- en banketbakkerij duaal - Syntra leertijd

Opleiding "Brood- en banketbakkerij duaal"

Je gaat een overeenkomst alternerende opleiding aan en leert: 

  • verschillende soorten (gist)degen (broden, zachte en harde luxe, taarten, gerezen bladerdeegproducten, gezondheidsgerelateerde producten, …) bereiden 
  • verschillende soorten degen en beslagen (vet-, kook- en bladerdeegproducten, producten van beslagen, producten met beslagen, gezondheidsgerelateerde producten, …) bereiden om ze te verwerken, te bakken, af te werken, te bewaren en te verpakken volgens de voorschriften van de voedselveiligheid 
  • de brood- en banketbakkerijproducten uitstallen en verkopen
  • een (banket)bakkerij organiseren

Mogelijke beroepen

Hier een overzicht van beroepen die mogelijk zijn na deze opleiding. Enkel beroepen uit de beroependatabase van Onderwijskiezer zijn vermeld. Er kunnen dus steeds nog andere mogelijkheden zijn. Klik op een beroep voor meer informatie.

Bakker ( knelpuntberoep)

Bakkershulp ( knelpuntberoep)



Productieoperator voeding ( knelpuntberoep)

Interessante links

VDAB - Beroepenfilm: Bakker

Waar kan ik "Brood- en banketbakkerij duaal" volgen?

Syntra Antwerpen & Vlaams Brabant - Campus Metropool Berchem
  Borsbeeksebrug 32 2600 Berchem
metropool@syntra-ab.be
http://www.syntra-ab.be
Syntra Limburg - Campus Hasselt
  Gouverneur Verwilghensingel 40 (ingang via Trichterheideweg) 3500 Hasselt
infohasselt@syntra-limburg.be
http://www.syntra-limburg.be
Syntra West - campus Brugge -
  Spoorwegstraat 14 8200 Sint-Michiels
info@syntrawest.be
http://www.syntrawest.be
Syntra Midden-Vlaanderen - Campus St.-Niklaas
  Hogekouter 1 9100 Sint-Niklaas
sint-niklaas@syntra-mvl.be
http://www.syntra-mvl.be