Studierichting 3e graad SO kiezen op basis van belangstellingsdomein:
Voeding - Horeca
5e en 6e jaar
| Brood- en banketbakkerij duaal (BSO) |
| Grootkeuken en catering duaal (BSO) |
| Slagerij duaal (BSO) |
| Brood- en banketbakkerij duaal (CDO) |
| Grootkeuken en catering duaal (CDO) |
| Slagerij duaal (CDO) |
| Bakkerijtechnieken duaal (TSO) |
7e specialisatiejaar BSO
| Chocolatier duaal |
| Gespecialiseerd verkoper slagerij duaal |
| Grootkeukenkok duaal |
| Hotelreceptionist duaal |
| Kok duaal |
Opleidingen DBSO
Syntra-opleidingen
OV3 - opleidingsfase
| Basis bakkerij | Arbeidsmarkt | Voeding en horeca |
| Basis horeca | Arbeidsmarkt | Voeding en horeca |
| Basis slagerij | Arbeidsmarkt | Voeding en horeca |
OV3 - kwalificatiefase
| Assistent plantaardige productie duaal | Arbeidsmarkt | Land- en tuinbouw |
| Keukenmedewerker duaal | Arbeidsmarkt | Voeding en horeca |
| Medewerker (banket)bakkerij duaal | Arbeidsmarkt | Voeding en horeca |
| Medewerker fastfood duaal | Arbeidsmarkt | Voeding en horeca |
| Medewerker slagerij duaal | Arbeidsmarkt | Voeding en horeca |
| Medewerker spoelkeuken duaal | Arbeidsmarkt | Voeding en horeca |
| Productiemedewerker industrie duaal | Arbeidsmarkt | STEM |
OV3 - integratiefase
| Assistent plantaardige productie duaal |
| Keukenmedewerker duaal |
| Medewerker (banket)bakkerij duaal |
| Medewerker fastfood duaal |
| Medewerker slagerij duaal |
| Productiemedewerker industrie duaal |
OV4 - 3e Jaar
| Bakkerij | Arbeidsmarkt | Voeding en horeca |
| Bakkerijtechnieken | Dubbel (Arbeidsmarkt en doorstroom) | Voeding en horeca |
| Biotechnologische STEM-wetenschappen | Doorstroom | STEM |
| Biotechnologische wetenschappen | Doorstroom | Land- en tuinbouw |
| Biotechnologische wetenschappen | Doorstroom | Voeding en horeca |
| Horeca | Dubbel (Arbeidsmarkt en doorstroom) | Voeding en horeca |
| Restaurant en keuken | Arbeidsmarkt | Voeding en horeca |
| Slagerij | Arbeidsmarkt | Voeding en horeca |
| Slagerijtechnieken | Dubbel (Arbeidsmarkt en doorstroom) | Voeding en horeca |
OV4 - 4e Jaar
| Bakkerij | Arbeidsmarkt | Voeding en horeca |
| Bakkerijtechnieken | Dubbel (Arbeidsmarkt en doorstroom) | Voeding en horeca |
| Biotechnologische STEM-wetenschappen | Doorstroom | STEM |
| Biotechnologische wetenschappen | Doorstroom | Land- en tuinbouw |
| Biotechnologische wetenschappen | Doorstroom | Voeding en horeca |
| Horeca | Dubbel (Arbeidsmarkt en doorstroom) | Voeding en horeca |
| Restaurant en keuken | Arbeidsmarkt | Voeding en horeca |
| Slagerij | Arbeidsmarkt | Voeding en horeca |
| Slagerijtechnieken | Dubbel (Arbeidsmarkt en doorstroom) | Voeding en horeca |
OV4 - 3e graad
