Chef kok grootkeuken (M/V/X)
Knelpuntberoep Vlaanderen en Brussel

 

Wat is, wat doet een Chef kok grootkeuken?

Je beheert de keuken van een bedrijfsrestaurant of een cateringbedrijf, waar gerechten in grote hoeveelheden bereid worden.
Je leidt, organiseert en coördineert de productie en soms ook de bediening.
Je doet de bestellingen en je beheert het budget.
Soms sta je in voor de aanwerving en opleiding van personeel.
Soms hou je toezicht over meerdere eenheden van de grootkeuken.


Welke beroepen zijn aan deze beroepsfiche gekoppeld?

Grootkeukenkok


Zie onder het tabje 'Links' voor meer info over het beroepsprofiel.

OPLEIDINGEN SO - 3e graad - 7e jaar


OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL - lesplaats SO


OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL - 7ejaar lesplaats SO


OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL - lesplaats CDO


OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL 7e jaar - lesplaats CDO


OPLEIDINGEN Leertijd


OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL 7e jaar - lesplaats SYNTRA

Grootkeukenkok duaal

OPLEIDINGEN BUSO - OV4 - 3e graad - 7e jaren


OPLEIDINGEN BUSO - OV4 - 3e graad 7e jaar - DUAAL


OPLEIDINGEN SEC VOLW O

Grootkeukenkok
Keukenverantwoordelijke
Kok

           

Wil je meer weten?




Interessante links

VDAB - Beroepenfilm: Kok