Koelceloperator visindustrie

Beschrijving

In de opleiding “Koelceloperator visindustrie” leert men vis te controleren bij ontvangst, te versnijden, verwerken en verpakken, productielijnen te bevoorraden en orders voor te bereiden teneinde een kwaliteitsvol en hygiënisch verpakt product af te leveren. Voedselveilig, veilig en economisch werken zijn een rode draad in deze opleiding.

 

Situering

Studiegebied Horeca
   
Diplomagericht Neen
   
Studieomvang 160

 

Instellingen

 

Linken

Bereider van vleesproducten - VKS - Beroepskwalificatie niveau 3

 

Koelceloperator visindustrie

Beschrijving

In de opleiding “Koelceloperator visindustrie” leert men vis te controleren bij ontvangst, te versnijden, verwerken en verpakken, productielijnen te bevoorraden en orders voor te bereiden teneinde een kwaliteitsvol en hygiënisch verpakt product af te leveren. Voedselveilig, veilig en economisch werken zijn een rode draad in deze opleiding.

 

Situering

Studiegebied Horeca
   
Diplomagericht Neen
   
Studieomvang 160

 

Instellingen

Centrum voor Volwassenenonderwijs Cursa

Halmstraat 12  3600 Genk
08 984 99 03     

 

Linken

Bereider van vleesproducten - VKS - Beroepskwalificatie niveau 3

 


Pagina laatst bijgewerkt op basis van gegevens van: 12-06-2024