Volwassenen

Koelceloperator visindustrie
Beschrijving
In de opleiding “Koelceloperator visindustrie” leert men vis te controleren bij ontvangst, te versnijden, verwerken en verpakken, productielijnen te bevoorraden en orders voor te bereiden teneinde een kwaliteitsvol en hygiënisch verpakt product af te leveren. Voedselveilig, veilig en economisch werken zijn een rode draad in deze opleiding.
Situering
Studiegebied | Horeca |
Diplomagericht | Neen |
Studieomvang | 160 |
Instellingen
Linken
Bereider van vleesproducten - VKS - Beroepskwalificatie niveau 3

Koelceloperator visindustrie |
Beschrijving
In de opleiding “Koelceloperator visindustrie” leert men vis te controleren bij ontvangst, te versnijden, verwerken en verpakken, productielijnen te bevoorraden en orders voor te bereiden teneinde een kwaliteitsvol en hygiënisch verpakt product af te leveren. Voedselveilig, veilig en economisch werken zijn een rode draad in deze opleiding.
Situering
Studiegebied | Horeca |
Diplomagericht | Neen |
Studieomvang | 160 |
Pagina laatst bijgewerkt op basis van gegevens van: 12-06-2024