Bereider van Vleesproducten (Charcutier)

Beschrijving

In deze opleiding leert men vleesproducten bereiden die verkregen zijn door de (verdere) verwerking van vlees. De kenmerken van vers vlees zijn verdwenen en de vleesproducten hebben een verduurzamingsproces ondergaan teneinde de bereidingen een langere periode geschikt te maken voor consumptie.

 

Situering

Studiegebied Slagerij
   
Diplomagericht Neen
   
Studieomvang 200

 

Instellingen

 

Beroepen

Slager

 

Linken

Bereider van vleesproducten - VKS - Beroepskwalificatie niveau 3

 

Bereider van Vleesproducten (Charcutier)

Beschrijving

In deze opleiding leert men vleesproducten bereiden die verkregen zijn door de (verdere) verwerking van vlees. De kenmerken van vers vlees zijn verdwenen en de vleesproducten hebben een verduurzamingsproces ondergaan teneinde de bereidingen een langere periode geschikt te maken voor consumptie.

 

Situering

Studiegebied Slagerij
   
Diplomagericht Neen
   
Studieomvang 200

 

Instellingen

GO! Centrum voor Volwassenenonderwijs hét CVO Pro

Keizersplein 19  9300 Aalst
053 46 19 00     

Centrum voor Volwassenenonderwijs Brussel

Materiaalstraat 67  1070 Anderlecht
02 528 09 50     

Centrum voor Volwassenenonderwijs Vitant

Desguinlei 244  2018 Antwerpen
03 242 26 19     

 

Beroepen

Slager

 

Linken

Bereider van vleesproducten - VKS - Beroepskwalificatie niveau 3

 


Pagina laatst bijgewerkt op basis van gegevens van: 18-06-2024