Suiker- en marsepeinbewerker

Beschrijving

De opleiding is gebaseerd op de erkende beroepskwalificatie Suiker- en marsepeinbewerker.
Je bereidt suiker- en marsepeinproducten teneinde deze te verwerken, verpakken en verkopen.

 

Situering

Studiegebied Bakkerij
Diplomagericht Nee
Beroepskwalificatie Suiker- en marsepeinbewerker
Beroepskwalificatie definitie Bereidt suiker- en marsepeinproducten teneinde deze te verwerken, verpakken en verkopen.
Beroepskwalificatie ID BK-0023-2
Beroepskwalificatie VKS Niveau 4 van de Vlaamse Kwalificatiestructuur
Beroepskwalificatie informatie Klik hier meer informatie over nodige kennis, competenties en vaardigheden
Duaal Nee
STEM Nee
Opleidingsvariant Suiker- en marsepeinbewerker
Duur Standaard
Studiebewijs Certificaat
Ingericht Ja
Studieomvang 280 lestijden
Einddatum geen einddatum

 

Instellingen

 

Beroepen

Patissier chocoladewerker ijsbereider

 

Linken

Brood-en banketbakkerij (m/v/x) - Beroepsprofiel Competent

Suiker- en marsepeinbewerker - VKS - Beroepskwalificatie niveau 4

Suiker- en marsepeinbewerker - Opleidingsprofiel SecVO

 

Suiker- en marsepeinbewerker

Beschrijving

De opleiding is gebaseerd op de erkende beroepskwalificatie Suiker- en marsepeinbewerker.
Je bereidt suiker- en marsepeinproducten teneinde deze te verwerken, verpakken en verkopen.

 

Situering

Studiegebied Bakkerij
Diplomagericht Nee
Beroepskwalificatie Suiker- en marsepeinbewerker
Beroepskwalificatie definitie Bereidt suiker- en marsepeinproducten teneinde deze te verwerken, verpakken en verkopen.
Beroepskwalificatie ID BK-0023-2
Beroepskwalificatie VKS Niveau 4 van de Vlaamse Kwalificatiestructuur
Beroepskwalificatie informatie Klik hier meer informatie over nodige kennis, competenties en vaardigheden
Duaal Nee
STEM Nee
Opleidingsvariant Suiker- en marsepeinbewerker
Duur Standaard
Studiebewijs Certificaat
Ingericht Ja
Studieomvang 280 lestijden
Einddatum geen einddatum

 

Modules

Omschrijving Type Studiebewijs Ingericht Lestijden Einddatum
Marsepein Standaard Deelcertificaat Ja 80 lestijden
--
Organisatie (banket)bakkerij en aanverwante Standaard Deelcertificaat Ja 80 lestijden
--
Verkoop (banket)bakkerij- en aanverwante producten Standaard Deelcertificaat Ja 40 lestijden
--

 

Sanctie

Deze opleiding leidt tot het certificaat SUIKER- EN MARSEPEINBEWERKER na 280 lestijden.

 

Instellingen

GO! Centrum voor Volwassenenonderwijs hét CVO Pro

Keizersplein 19  9300 Aalst
053 46 19 00     

Centrum voor Volwassenenonderwijs Brussel

Materiaalstraat 67  1070 Anderlecht
02 528 09 50     

Centrum voor Volwassenenonderwijs Vitant

Desguinlei 244  2018 Antwerpen
03 242 26 19     

Centrum voor Volwassenenonderwijs Cursa

Halmstraat 12  3600 Genk
08 984 99 03     

Centrum voor Volwassenenonderwijs Qrios

Halmstraat 6A  3600 Genk
089 69 40 00     

Centrum voor Volwassenenonderwijs Gent

Martelaarslaan 13  9000 Gent
09 225 04 36     

GO! Centrum voor Volwassenenonderwijs EduKempen

Boomgaardstraat 56  2300 Turnhout
01 449 07 10     

 

Linken

Brood-en banketbakkerij (m/v/x) - Beroepsprofiel Competent

Suiker- en marsepeinbewerker - VKS - Beroepskwalificatie niveau 4

Suiker- en marsepeinbewerker - Opleidingsprofiel SecVO

 

Synoniemen

  • Banketbakker suikerbakker confiseur (m/v)
  • Chocoladebewerker
  • Chocolatier
  • Confiturier
  • IJsbereider
  • Koekjesmaker
  • Suiker- en marsepeinbewerker

 


Pagina laatst bijgewerkt op basis van gegevens van: 18-06-2024