Volwassenen

Bereider van Vleesproducten (Charcutier)
Beschrijving
In deze opleiding leert men vleesproducten bereiden die verkregen zijn door de (verdere) verwerking van vlees. De kenmerken van vers vlees zijn verdwenen en de vleesproducten hebben een verduurzamingsproces ondergaan teneinde de bereidingen een langere periode geschikt te maken voor consumptie.
Situering
Studiegebied | Slagerij |
Diplomagericht | Neen |
Studieomvang | 200 |
Instellingen
Beroepen
Linken
Bereider van vleesproducten - VKS - Beroepskwalificatie niveau 3

Bereider van Vleesproducten (Charcutier) |
Beschrijving
In deze opleiding leert men vleesproducten bereiden die verkregen zijn door de (verdere) verwerking van vlees. De kenmerken van vers vlees zijn verdwenen en de vleesproducten hebben een verduurzamingsproces ondergaan teneinde de bereidingen een langere periode geschikt te maken voor consumptie.
Situering
Studiegebied | Slagerij |
Diplomagericht | Neen |
Studieomvang | 200 |
Instellingen
GO! Centrum voor Volwassenenonderwijs hét CVO Pro
Keizersplein 19 9300 Aalst
053 46 19 00![]()
![]()
Centrum voor Volwassenenonderwijs Brussel
Materiaalstraat 67 1070 Anderlecht
02 528 09 50![]()
![]()
Centrum voor Volwassenenonderwijs Vitant
Desguinlei 244 2018 Antwerpen
03 242 26 19![]()
![]()
Pagina laatst bijgewerkt op basis van gegevens van: 18-06-2024