Chef de Partie vis, schaal- en schelpdieren

Beschrijving

 

Situering

Studiegebied Horeca
Diplomagericht Ja
Wat leer je? Chef de partie vis, schaal- en schelpdieren
Beroepskwalificatie definitie ‘Bestelt en ontvangt voedingsmiddelen binnen de keuken, doet de noodzakelijke voorbereidingen, bereidt koude en warme maaltijden met vis, schaal- en schelpdieren volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens technische fiche, werkt de gerechten af en controleert de kwaliteit teneinde kwaliteitsvolle maaltijden af te leveren aan de gast.’
Beroepskwalificatie ID BK-0424-3
Beroepskwalificatie VKS Niveau 4 van de Vlaamse Kwalificatiestructuur
Beroepskwalificatie informatie Klik hier meer informatie over nodige kennis, competenties en vaardigheden
Duaal Nee
Opleidingsvariant Duur Studiebewijs Ingericht Studieomvang Einddatum
Chef de Partie vis, schaal- en schelpdieren Standaard Certificaat Ja 880 lestijden
--
Chef de Partie vis, schaal- en schelpdieren Verkort Certificaat Ja 440 lestijden
--
Chef de Partie vis, schaal- en schelpdieren Verlengd Certificaat Ja 1320 lestijden
--

 

Instellingen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest (1 instelling)

Centrum voor Volwassenenonderwijs Brussel

Materiaalstraat 67 1070 Anderlecht
+32 2 528 09 50     
Deze vorming worden georganiseerd in volgende vestiging:
  • Brussels Hoofdstedelijk Gewest
Provincie Antwerpen (2 instellingen)

Centrum voor Volwassenenonderwijs Vitant

Desguinlei 244 2018 Antwerpen
03 242 26 19     
Deze vorming worden georganiseerd in volgende vestiging:
  • Antwerpen

GO! Centrum voor Volwassenenonderwijs EduKempen

Boomgaardstraat 56 2300 Turnhout
01 449 07 10     
Deze vorming worden georganiseerd in volgende vestiging:
  • Turnhout
Provincie Limburg (2 instellingen)

Centrum voor Volwassenenonderwijs Cursa

Halmstraat 12 3600 Genk
08 984 99 03     
Deze vorming worden georganiseerd in volgende vestigingen:
  • Bilzen-Hoeselt
  • Hasselt
  • Hasselt
  • Lommel
  • Sint-Truiden

Centrum voor Volwassenenonderwijs Qrios

Halmstraat 6A 3600 Genk
089 69 40 00     
Deze vorming worden georganiseerd in volgende vestigingen:
  • Diest
  • Hasselt
  • Herk-de-Stad
  • Leuven
  • Leuven
  • Tongeren-Borgloon
Provincie Oost-Vlaanderen (3 instellingen)

GO! Centrum voor Volwassenenonderwijs hét CVO Pro

Keizersplein 19 9300 Aalst
053 46 19 00     
Deze vorming worden georganiseerd in volgende vestiging:
  • Aalst

Centrum voor Volwassenenonderwijs Gent

Martelaarslaan 13A 9000 Gent
09 225 04 36     
Deze vorming worden georganiseerd in volgende vestiging:
  • Gent

Centrum voor Volwassenenonderwijs Groeipunt

Charles de Kerchovelaan 189 b 9000 Gent
09 267 12 90     
Deze vorming worden georganiseerd in volgende vestiging:
  • Zele
Provincie West-Vlaanderen (1 instelling)

Centrum voor Volwassenenonderwijs Creo

Arme-Klarenstraat 75 8800 Roeselare
05 126 11 94     
Deze vorming worden georganiseerd in volgende vestiging:
  • Roeselare

 

Beroepen

Chef kok

Traiteur

 

Chef de Partie vis, schaal- en schelpdieren

Situering

Studiegebied Horeca
Diplomagericht Ja
Wat leer je? Chef de partie vis, schaal- en schelpdieren
Beroepskwalificatie definitie ‘Bestelt en ontvangt voedingsmiddelen binnen de keuken, doet de noodzakelijke voorbereidingen, bereidt koude en warme maaltijden met vis, schaal- en schelpdieren volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens technische fiche, werkt de gerechten af en controleert de kwaliteit teneinde kwaliteitsvolle maaltijden af te leveren aan de gast.’
Beroepskwalificatie ID BK-0424-3
Beroepskwalificatie VKS Niveau 4 van de Vlaamse Kwalificatiestructuur
Beroepskwalificatie informatie Klik hier meer informatie over nodige kennis, competenties en vaardigheden
Duaal Nee
Opleidingsvariant Duur Studiebewijs Ingericht Studieomvang Einddatum
Chef de Partie vis, schaal- en schelpdieren Standaard Certificaat Ja 880 lestijden
--
Chef de Partie vis, schaal- en schelpdieren Verkort Certificaat Ja 440 lestijden
--
Chef de Partie vis, schaal- en schelpdieren Verlengd Certificaat Ja 1320 lestijden
--

 

Modules

Omschrijving Type Studiebewijs Ingericht Lestijden Einddatum
Bistrogerechten met groenten en kruiden Standaard Deelcertificaat Nee 40 lestijden
--
Bistrogerechten met groenten en kruiden Standaard Deelcertificaat Ja 80 lestijden
--
Bistrogerechten met groenten en kruiden Standaard Deelcertificaat Ja 120 lestijden
--
Bistrogerechten met vis Standaard Deelcertificaat Ja 80 lestijden
--
Bistrogerechten met vis Standaard Deelcertificaat Ja 120 lestijden
--
Bistrogerechten met vis Standaard Deelcertificaat Nee 40 lestijden
--
Bistrogerechten met vlees en gevogelte Standaard Deelcertificaat Ja 120 lestijden
--
Bistrogerechten met vlees en gevogelte Standaard Deelcertificaat Nee 40 lestijden
--
Bistrogerechten met vlees en gevogelte Standaard Deelcertificaat Ja 80 lestijden
--
Bistronagerechten Standaard Deelcertificaat Nee 40 lestijden
--
Bistronagerechten Standaard Deelcertificaat Ja 80 lestijden
--
Bistronagerechten Standaard Deelcertificaat Ja 120 lestijden
--
Dieetmaaltijden en gezonde voeding met vis, schaal- en schelpdieren Standaard Deelcertificaat Nee 120 lestijden
--
Dieetmaaltijden en gezonde voeding met vis, schaal- en schelpdieren Standaard Deelcertificaat Nee 40 lestijden
--
Dieetmaaltijden en gezonde voeding met vis, schaal- en schelpdieren Standaard Deelcertificaat Nee 80 lestijden
--
Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden Standaard Deelcertificaat Ja 60 lestijden
--
Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden Standaard Deelcertificaat Ja 20 lestijden
--
Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden Standaard Deelcertificaat Ja 40 lestijden
--
Eenvoudige nagerechten Standaard Deelcertificaat Ja 60 lestijden
--
Eenvoudige nagerechten Standaard Deelcertificaat Ja 20 lestijden
--
Eenvoudige nagerechten Standaard Deelcertificaat Ja 40 lestijden
--
Eenvoudige visgerechten Standaard Deelcertificaat Ja 20 lestijden
--
Eenvoudige visgerechten Standaard Deelcertificaat Ja 40 lestijden
--
Eenvoudige visgerechten Standaard Deelcertificaat Ja 60 lestijden
--
Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten Standaard Deelcertificaat Ja 40 lestijden
--
Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten Standaard Deelcertificaat Ja 20 lestijden
--
Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten Standaard Deelcertificaat Ja 60 lestijden
--
Eventcatering Uitbreiding Deelcertificaat Nee 40 lestijden
--
Eventcatering Uitbreiding Deelcertificaat Nee 80 lestijden
--
Eventcatering Uitbreiding Deelcertificaat Nee 120 lestijden
--
Initiatie ontvangst en bediening van gasten Standaard Deelcertificaat Ja 40 lestijden
--
Initiatie ontvangst en bediening van gasten Standaard Deelcertificaat Ja 80 lestijden
--
Initiatie ontvangst en bediening van gasten Standaard Deelcertificaat Ja 120 lestijden
--
Restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren Standaard Deelcertificaat Ja 120 lestijden
--
Restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren Standaard Deelcertificaat Nee 40 lestijden
--
Restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren Standaard Deelcertificaat Ja 80 lestijden
--
Restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren uit de wereldkeuken Standaard Deelcertificaat Nee 120 lestijden
--
Restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren uit de wereldkeuken Standaard Deelcertificaat Ja 40 lestijden
--
Restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren uit de wereldkeuken Standaard Deelcertificaat Ja 80 lestijden
--
Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren Standaard Deelcertificaat Ja 80 lestijden
--
Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren Standaard Deelcertificaat Nee 120 lestijden
--
Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren Standaard Deelcertificaat Nee 40 lestijden
--

 

Instellingen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest (1 instelling)

Centrum voor Volwassenenonderwijs Brussel

Materiaalstraat 67 1070 Anderlecht
+32 2 528 09 50     
Deze vorming worden georganiseerd in volgende vestiging:
  • Brussels Hoofdstedelijk Gewest
Provincie Antwerpen (2 instellingen)

Centrum voor Volwassenenonderwijs Vitant

Desguinlei 244 2018 Antwerpen
03 242 26 19     
Deze vorming worden georganiseerd in volgende vestiging:
  • Antwerpen

GO! Centrum voor Volwassenenonderwijs EduKempen

Boomgaardstraat 56 2300 Turnhout
01 449 07 10     
Deze vorming worden georganiseerd in volgende vestiging:
  • Turnhout
Provincie Limburg (2 instellingen)

Centrum voor Volwassenenonderwijs Cursa

Halmstraat 12 3600 Genk
08 984 99 03     
Deze vorming worden georganiseerd in volgende vestigingen:
  • Bilzen-Hoeselt
  • Hasselt
  • Hasselt
  • Lommel
  • Sint-Truiden

Centrum voor Volwassenenonderwijs Qrios

Halmstraat 6A 3600 Genk
089 69 40 00     
Deze vorming worden georganiseerd in volgende vestigingen:
  • Diest
  • Hasselt
  • Herk-de-Stad
  • Leuven
  • Leuven
  • Tongeren-Borgloon
Provincie Oost-Vlaanderen (3 instellingen)

GO! Centrum voor Volwassenenonderwijs hét CVO Pro

Keizersplein 19 9300 Aalst
053 46 19 00     
Deze vorming worden georganiseerd in volgende vestiging:
  • Aalst

Centrum voor Volwassenenonderwijs Gent

Martelaarslaan 13A 9000 Gent
09 225 04 36     
Deze vorming worden georganiseerd in volgende vestiging:
  • Gent

Centrum voor Volwassenenonderwijs Groeipunt

Charles de Kerchovelaan 189 b 9000 Gent
09 267 12 90     
Deze vorming worden georganiseerd in volgende vestiging:
  • Zele
Provincie West-Vlaanderen (1 instelling)

Centrum voor Volwassenenonderwijs Creo

Arme-Klarenstraat 75 8800 Roeselare
05 126 11 94     
Deze vorming worden georganiseerd in volgende vestiging:
  • Roeselare

 

Beroepen

Chef kok

Traiteur

 

Synoniemen

  • Chef de partie (m/v)
  • Chef de partie koude keuken (m/v)
  • Chef de partie voor het bereiden van vlees, wild en gevogelte (m/v)
  • Chef de partie warme keuken (m/v)
  • Eerste hulpkok (m/v)
  • Grill-kok (m/v)
  • Polyvalent of vervangend chef de partie (m/v)
  • Sous-chef keuken (m/v)
  • Vleesbrader (m/v)

 


Pagina laatst bijgewerkt op basis van gegevens van: 25-10-2025