Belangstellingsdomein I like it 2: Voeding en horeca
We vermelden studierichtingen 2de en 3de graad die aansluiten bij de subdomeinen.
Studierichtingen die sterk aansluiten staan hoger in de lijst (3, 2 of 1 vierkantjes).
Als je klikt op een studierichting verschijnt de detailfiche met meer informatie.
- Secundair onderwijs
- Buitengewoon onderwijs
Bakker
| Bakkerij | |
|
| Bakkerijtechnieken | |
|
| Horeca | |
|
| Restaurant en keuken | |
|
| Bakkerijtechnieken | |
|
| Brood- en banketbakkerij | |
|
| Grootkeuken en catering | |
|
| Horeca | |
|
| Restaurant en keuken | |
|
Biotechnologie
| Biotechnieken | |
|
| Biotechnologische STEM-wetenschappen | |
|
| Biotechnologische wetenschappen | |
|
| Biotechnologische wetenschappen | |
|
| Plant, dier en milieu | |
|
| Plant-, dier- en milieutechnieken | |
|
Hotel
| Horeca | |
|
| Onthaal en recreatie | |
|
| Restaurant en keuken | |
|
| Toerisme | |
|
| Toerisme | |
|
| Toerisme | |
|
| Horeca | |
|
| Grootkeuken en catering | |
|
| Onthaal en recreatie | |
|
| Restaurant en keuken | |
|
| Toerisme | |
|
| Toerisme | |
|
| Toerisme | |
|
Kelner
| Horeca | |
|
| Restaurant en keuken | |
|
| Horeca | |
|
| Restaurant en keuken | |
|
Kok
| Horeca | |
|
| Restaurant en keuken | |
|
| Bakkerij | |
|
| Bakkerijtechnieken | |
|
| Slagerij | |
|
| Slagerijtechnieken | |
|
| Grootkeuken en catering | |
|
| Horeca | |
|
| Restaurant en keuken | |
|
| Bakkerijtechnieken | |
|
| Brood- en banketbakkerij | |
|
| Slagerij | |
|
| Slagerij-Traiteurtechnieken | |
|
Onthaal, toerisme en recreatie
| Onthaal en recreatie | |
|
| Toerisme | |
|
| Toerisme | |
|
| Toerisme | |
|
| Horeca | |
|
| Organisatie en logistiek | |
|
| Onthaal en recreatie | |
|
| Toerisme | |
|
| Toerisme | |
|
| Toerisme | |
|
| Onthaal, organisatie en sales | |
|
| Horeca | |
|
Slager
| Slagerij | |
|
| Slagerijtechnieken | |
|
| Horeca | |
|
| Restaurant en keuken | |
|
| Slagerij | |
|
| Slagerij-Traiteurtechnieken | |
|
| Grootkeuken en catering | |
|
| Horeca | |
|
| Restaurant en keuken | |
|
Bakker
| Bakkerij | |
|
| Bakkerijtechnieken | |
|
| Horeca | |
|
| Restaurant en keuken | |
|
| Bakkerijtechnieken | |
|
| Brood- en banketbakkerij | |
|
| Grootkeuken en catering | |
|
| Horeca | |
|
| Restaurant en keuken | |
|
Biotechnologie
| Biotechnieken | |
|
| Biotechnologische STEM-wetenschappen | |
|
| Biotechnologische wetenschappen | |
|
| Biotechnologische wetenschappen | |
|
| Plant, dier en milieu | |
|
| Plant-, dier- en milieutechnieken | |
|
Hotel
| Horeca | |
|
| Onthaal en recreatie | |
|
| Restaurant en keuken | |
|
| Toerisme | |
|
| Toerisme | |
|
| Toerisme | |
|
| Horeca | |
|
| Grootkeuken en catering | |
|
| Onthaal en recreatie | |
|
| Restaurant en keuken | |
|
| Toerisme | |
|
| Toerisme | |
|
| Toerisme | |
|
Kelner
| Horeca | |
|
| Restaurant en keuken | |
|
| Horeca | |
|
| Restaurant en keuken | |
|
Kok
| Horeca | |
|
| Restaurant en keuken | |
|
| Bakkerij | |
|
| Bakkerijtechnieken | |
|
| Slagerij | |
|
| Slagerijtechnieken | |
|
| Grootkeuken en catering | |
|
| Horeca | |
|
| Restaurant en keuken | |
|
| Bakkerijtechnieken | |
|
| Brood- en banketbakkerij | |
|
| Slagerij | |
|
| Slagerij-Traiteurtechnieken | |
|
Onthaal, toerisme en recreatie
| Onthaal en recreatie | |
|
| Toerisme | |
|
| Toerisme | |
|
| Toerisme | |
|
| Horeca | |
|
| Organisatie en logistiek | |
|
| Onthaal en recreatie | |
|
| Toerisme | |
|
| Toerisme | |
|
| Toerisme | |
|
| Onthaal, organisatie en sales | |
|
| Horeca | |
|
Slager
| Slagerij | |
|
| Slagerijtechnieken | |
|
| Horeca | |
|
| Restaurant en keuken | |
|
| Slagerij | |
|
| Slagerij-Traiteurtechnieken | |
|
| Grootkeuken en catering | |
|
| Horeca | |
|
| Restaurant en keuken | |
|








