Food Technology (E) - Master

 

Interuniversitair programmaUGent KU Leuven


Studiepunten

120

Food Technology (E) - Master

Algemene info

Interuniversitair programmaUGent KU Leuven


Studiepunten

120

Situering

Opleiding: Food Technology (E) 

Studieniveau: Master - HO

Specificatie: Master of Science

Studiegebied: Toegepaste biologische wetenschappen

Belangstellingsdomeinen: Exacte wetenschappen, Techniek,

Vervolgopleidingen

Na een masteropleiding kan je, binnen het hoger onderwijs, verder studeren in:


een master-na-master

Verder studeren kan ook in een Ma-na-Ma.
De toelatingsvoorwaarden kunnen verschillen per opleiding.
Raadpleeg de hogeschool/univeriteit voor meer informatie.


een postgraduaat

De toelating tot een postgraduaat verschilt per opleiding.
Raadpleeg de hogeschool voor meer informatie en de toelatingsvoorwaarden per opleiding.


een bachelor-na-bachelor

Verder studeren kan ook in een Ba-na-Ba.
De toelatingsvoorwaarden kunnen verschillen per opleiding.
Raadpleeg de hogeschool voor meer informatie.


een lerarenopleiding

Na een masteropleiding kan je via een verkorte educatieve masteropleiding leraar worden.
Deze opleiding neemt 60 studiepunten in beslag en wordt georganiseerd door een universiteit.
Meer info.

Oude Markt 13  3000 Leuven

Sint-Pietersnieuwstraat 33  9000 Gent

Beroepsuitwegen

The objective is to offer a programme that takes the specific needs and approaches of developing countries into account.
The programme prepares graduates for various tasks, including teaching and research.
IUPFOOD alumni are mainly active in the following sectors:

  • academic institutions (as teaching and/or research staff)
  • research institutes (as research staff)
  • nongovernmental organisations (in different capacities)
  • governmental institutes (e.g. in research programmes, quality surveillance programmes or national nutritional programmes)
  • private industry (in particular jobs related to quality control)

Hier een overzicht van mogelijke aansluitende beroepen uit de beroependatabase van onderwijskiezer. 
Er kunnen steeds nog andere mogelijkheden zijn. 
Klik op een beroep voor meer informatie.

Vlaamse Kwalificatiestructuur

  • Kwalificaties beschrijven wat je moet kennen en kunnen om een beroep uit te oefenen, een opleiding te starten of deel te nemen aan de maatschappij. De Kwalificatiedatabank bevat alle beroepskwalificaties en onderwijskwalificaties uit de Vlaamse kwalificatiestructuur.

VKS - Onderwijskwalificatie Master: Master of Science in Food Technology


Gegevens bijgewerkt tot 29-01-2024

Food Technology (E) - Master

Algemene info

Interuniversitair programmaUGent KU Leuven


Studiepunten

120

Situering

Opleiding: Food Technology (E) 

Studieniveau: Master - HO

Specificatie: Master of Science

Studiegebied: Toegepaste biologische wetenschappen

Belangstellingsdomeinen: Exacte wetenschappen, Techniek,

Vervolgopleidingen

Na een masteropleiding kan je, binnen het hoger onderwijs, verder studeren in:


een master-na-master

Verder studeren kan ook in een Ma-na-Ma.
De toelatingsvoorwaarden kunnen verschillen per opleiding.
Raadpleeg de hogeschool/univeriteit voor meer informatie.


een postgraduaat

De toelating tot een postgraduaat verschilt per opleiding.
Raadpleeg de hogeschool voor meer informatie en de toelatingsvoorwaarden per opleiding.


een bachelor-na-bachelor

Verder studeren kan ook in een Ba-na-Ba.
De toelatingsvoorwaarden kunnen verschillen per opleiding.
Raadpleeg de hogeschool voor meer informatie.


een lerarenopleiding

Na een masteropleiding kan je via een verkorte educatieve masteropleiding leraar worden.
Deze opleiding neemt 60 studiepunten in beslag en wordt georganiseerd door een universiteit.
Meer info.

Oude Markt 13  3000 Leuven

Sint-Pietersnieuwstraat 33  9000 Gent

Beroepsuitwegen

The objective is to offer a programme that takes the specific needs and approaches of developing countries into account.
The programme prepares graduates for various tasks, including teaching and research.
IUPFOOD alumni are mainly active in the following sectors:

  • academic institutions (as teaching and/or research staff)
  • research institutes (as research staff)
  • nongovernmental organisations (in different capacities)
  • governmental institutes (e.g. in research programmes, quality surveillance programmes or national nutritional programmes)
  • private industry (in particular jobs related to quality control)

Hier een overzicht van mogelijke aansluitende beroepen uit de beroependatabase van onderwijskiezer. 
Er kunnen steeds nog andere mogelijkheden zijn. 
Klik op een beroep voor meer informatie.

Vlaamse Kwalificatiestructuur

  • Kwalificaties beschrijven wat je moet kennen en kunnen om een beroep uit te oefenen, een opleiding te starten of deel te nemen aan de maatschappij. De Kwalificatiedatabank bevat alle beroepskwalificaties en onderwijskwalificaties uit de Vlaamse kwalificatiestructuur.

VKS - Onderwijskwalificatie Master: Master of Science in Food Technology


Gegevens bijgewerkt tot 29-01-2024