Bio-ingenieurswetenschappen Levensmiddelenwetenschappen en voeding - Master

 

UGent

KU Leuven


Studiepunten

120

Bio-ingenieurswetenschappen Levensmiddelenwetenschappen en voeding - Master

Algemene info

UGent

KU Leuven


Studiepunten

120

Situering

Opleiding: Bio-ingenieurswetenschappen Levensmiddelenwetenschappen en voeding 

Studieniveau: Master - HO

Specificatie: Master of Science

Studiegebied: Toegepaste biologische wetenschappen

Belangstellingsdomeinen: Exacte wetenschappen, Techniek, Wiskunde-cijferwerk,

Oude Markt 13  3000 Leuven

Sint-Pietersnieuwstraat 33  9000 Gent

Beroepsuitwegen

De masteropleiding richt zich tot de diverse sectoren die actief zijn in het domein van de levensmiddelen, in het bijzonder de levensmiddelenindustrie, evenals tot de overheid en onderzoeksinstellingen.
Dankzij de grondige kennis van proceskunde en bioproducttechnologie enerzijds, en de steeds grotere vervaging van de scheidingslijn tussen de levensmiddelenwetenschappen en de gezondheidsaspecten anderzijds, vormt de master levensmiddelenwetenschappen en voeding ook een uitstekende basis voor tewerkstelling in aanverwante sectoren van de levensmiddelensector, zoals de farmaceutische en biomedische sector.

Hier een overzicht van mogelijke aansluitende beroepen uit de beroependatabase van onderwijskiezer. 
Er kunnen steeds nog andere mogelijkheden zijn.
Klik op een beroep voor meer informatie.

Mogelijke beroepen

Bio- ingenieur
Onderzoeker exacte wetenschappen
Verantwoordelijke laboratorium

Vlaamse Kwalificatiestructuur

  • Kwalificaties beschrijven wat je moet kennen en kunnen om een beroep uit te oefenen, een opleiding te starten of deel te nemen aan de maatschappij. De Kwalificatiedatabank bevat alle beroepskwalificaties en onderwijskwalificaties uit de Vlaamse kwalificatiestructuur.



Gegevens bijgewerkt tot 26-01-2024

Bio-ingenieurswetenschappen Levensmiddelenwetenschappen en voeding - Master

Algemene info

UGent

KU Leuven


Studiepunten

120

Situering

Opleiding: Bio-ingenieurswetenschappen Levensmiddelenwetenschappen en voeding 

Studieniveau: Master - HO

Specificatie: Master of Science

Studiegebied: Toegepaste biologische wetenschappen

Belangstellingsdomeinen: Exacte wetenschappen, Techniek, Wiskunde-cijferwerk,

Oude Markt 13  3000 Leuven

Sint-Pietersnieuwstraat 33  9000 Gent

Beroepsuitwegen

De masteropleiding richt zich tot de diverse sectoren die actief zijn in het domein van de levensmiddelen, in het bijzonder de levensmiddelenindustrie, evenals tot de overheid en onderzoeksinstellingen.
Dankzij de grondige kennis van proceskunde en bioproducttechnologie enerzijds, en de steeds grotere vervaging van de scheidingslijn tussen de levensmiddelenwetenschappen en de gezondheidsaspecten anderzijds, vormt de master levensmiddelenwetenschappen en voeding ook een uitstekende basis voor tewerkstelling in aanverwante sectoren van de levensmiddelensector, zoals de farmaceutische en biomedische sector.

Hier een overzicht van mogelijke aansluitende beroepen uit de beroependatabase van onderwijskiezer. 
Er kunnen steeds nog andere mogelijkheden zijn.
Klik op een beroep voor meer informatie.

Mogelijke beroepen

Bio- ingenieur
Onderzoeker exacte wetenschappen
Verantwoordelijke laboratorium

Vlaamse Kwalificatiestructuur

  • Kwalificaties beschrijven wat je moet kennen en kunnen om een beroep uit te oefenen, een opleiding te starten of deel te nemen aan de maatschappij. De Kwalificatiedatabank bevat alle beroepskwalificaties en onderwijskwalificaties uit de Vlaamse kwalificatiestructuur.



Gegevens bijgewerkt tot 26-01-2024