Bio-ingenieurswetenschappen Levensmiddelenwetenschappen en voeding - Master
Studiepunten
120
Bio-ingenieurswetenschappen Levensmiddelenwetenschappen en voeding - Master |
|
Situering
Opleiding: Bio-ingenieurswetenschappen Levensmiddelenwetenschappen en voeding
Studieniveau: Master - HO
Specificatie: Master of Science
Studiegebied: Toegepaste biologische wetenschappen
Belangstellingsdomeinen: Exacte wetenschappen, Techniek, Wiskunde-cijferwerk,
Oude Markt 13 3000 Leuven
Sint-Pietersnieuwstraat 33 9000 Gent
Beroepsuitwegen
De masteropleiding richt zich tot de diverse sectoren die actief zijn in het domein van de levensmiddelen, in het bijzonder de levensmiddelenindustrie, evenals tot de overheid en onderzoeksinstellingen.
Dankzij de grondige kennis van proceskunde en bioproducttechnologie enerzijds, en de steeds grotere vervaging van de scheidingslijn tussen de levensmiddelenwetenschappen en de gezondheidsaspecten anderzijds, vormt de master levensmiddelenwetenschappen en voeding ook een uitstekende basis voor tewerkstelling in aanverwante sectoren van de levensmiddelensector, zoals de farmaceutische en biomedische sector.
Hier een overzicht van mogelijke aansluitende beroepen uit de beroependatabase van onderwijskiezer.
Er kunnen steeds nog andere mogelijkheden zijn.
Klik op een beroep voor meer informatie.
Mogelijke beroepen
Bio- ingenieur
Onderzoeker exacte wetenschappen
Verantwoordelijke laboratorium
Vlaamse Kwalificatiestructuur
Kwalificaties beschrijven wat je moet kennen en kunnen om een beroep uit te oefenen, een opleiding te starten of deel te nemen aan de maatschappij. De Kwalificatiedatabank bevat alle beroepskwalificaties en onderwijskwalificaties uit de Vlaamse kwalificatiestructuur.
VKS - Onderwijskwalificatie Master: Master of Science in de bio-ingenieurswetenschappen levensmiddelentechnologie
Gegevens bijgewerkt tot 26-01-2024 |
Bio-ingenieurswetenschappen Levensmiddelenwetenschappen en voeding - Master |
|
Situering
Opleiding: Bio-ingenieurswetenschappen Levensmiddelenwetenschappen en voeding
Studieniveau: Master - HO
Specificatie: Master of Science
Studiegebied: Toegepaste biologische wetenschappen
Belangstellingsdomeinen: Exacte wetenschappen, Techniek, Wiskunde-cijferwerk,
Oude Markt 13 3000 Leuven
Sint-Pietersnieuwstraat 33 9000 Gent
Beroepsuitwegen
De masteropleiding richt zich tot de diverse sectoren die actief zijn in het domein van de levensmiddelen, in het bijzonder de levensmiddelenindustrie, evenals tot de overheid en onderzoeksinstellingen.
Dankzij de grondige kennis van proceskunde en bioproducttechnologie enerzijds, en de steeds grotere vervaging van de scheidingslijn tussen de levensmiddelenwetenschappen en de gezondheidsaspecten anderzijds, vormt de master levensmiddelenwetenschappen en voeding ook een uitstekende basis voor tewerkstelling in aanverwante sectoren van de levensmiddelensector, zoals de farmaceutische en biomedische sector.
Hier een overzicht van mogelijke aansluitende beroepen uit de beroependatabase van onderwijskiezer.
Er kunnen steeds nog andere mogelijkheden zijn.
Klik op een beroep voor meer informatie.
Mogelijke beroepen
Bio- ingenieur
Onderzoeker exacte wetenschappen
Verantwoordelijke laboratorium
Vlaamse Kwalificatiestructuur
Kwalificaties beschrijven wat je moet kennen en kunnen om een beroep uit te oefenen, een opleiding te starten of deel te nemen aan de maatschappij. De Kwalificatiedatabank bevat alle beroepskwalificaties en onderwijskwalificaties uit de Vlaamse kwalificatiestructuur.
VKS - Onderwijskwalificatie Master: Master of Science in de bio-ingenieurswetenschappen levensmiddelentechnologie
Gegevens bijgewerkt tot 26-01-2024 |