Medewerker in sneldienstrestauratie- fastfood (M/V/X)
Knelpuntberoep Vlaanderen

 

Wat is, wat doet een Medewerker in sneldienstrestauratie- fastfood?

In de zaal zorg je voor de mis-en-place van de eetruimte.
Je schikt de tafels en stoelen, versiert de tafels, legt promotiefolders klaar.
Je doet de mis-en-place van het buffet.
Je vult vaatwerk, bestek, servetten aan.
Je vult de voorraad drank aan en bevoorraadt het buffet met koude schotels, salades, nagerechten en ander toebehoren.
Je ruimt het buffet af en maakt het schoon.
Je zorgt voor orde en netheid in de zaal en je helpt bij de vaat.
In de keuken bereid en schik je eenvoudige koude of warme gerechten, zoals salades, desserts, ijs, hamburgers, pizza's, pannenkoeken, enz.
Je verzorgt de bevoorrading van gerechten of producten.
Soms hou je ook de kas bij (facturatie en inning).
Soms leid je een klein team.



Zie onder het tabje 'Links' voor meer info over het beroepsprofiel.

OPLEIDINGEN SO 3e graad

Grootkeuken en catering - BSO - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca - L2

OPLEIDINGEN SO - 3e graad - 7e jaar

Gemeenschapsrestauratie - BSO - L3

OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL - lesplaats SO

Grootkeuken en catering duaal - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca - BSO - L12

OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL - 7ejaar lesplaats SO

Grootkeukenkok duaal - BSO - L3
Kok duaal - BSO - L3

OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL - lesplaats CDO

Grootkeuken en catering duaal - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca - DBSO - L12

OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL 7e jaar - lesplaats CDO

Grootkeukenkok duaal - DBSO - L3
Kok duaal - DBSO - L3

OPLEIDINGEN Leertijd

Grootkeukenhulpkok
Grootkeukenkok
Hulpkok
Kok
Medewerker snackbar en taverne

OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL - lesplaats SYNTRA

Grootkeuken en catering duaal - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca

OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL 7e jaar - lesplaats SYNTRA

Grootkeukenkok duaal
Kok duaal

OPLEIDINGEN BUSO - OV4 - 3e graad

Grootkeuken en catering - BSO - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca

OPLEIDINGEN BUSO - OV4 - 3e graad - 7e jaren

Gemeenschapsrestauratie - BSO

OPLEIDINGEN BUSO - OV4 - 3e graad - DUAAL

Grootkeuken en catering duaal - BSO - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca

OPLEIDINGEN BUSO - OV4 - 3e graad 7e jaar - DUAAL

Kok duaal - BSO

OPLEIDINGEN BUSO - OV3 - Kwalificatie- en Integratiefase

Keukenmedewerker - Kwalificatiefase - 2e j
Medewerker fastfood - Kwalificatiefase - 2e j

OPLEIDINGEN BUSO - OV3 - Duaal

Keukenmedewerker duaal - Kwalificatiefase
Keukenmedewerker duaal - Integratiefase
Medewerker fastfood duaal - Kwalificatiefase
Medewerker fastfood duaal - Kwalificatiefase

OPLEIDINGEN SEC VOLW O

Grootkeukenhulpkok
Grootkeukenkok
Grootkeukenmedewerker
Hulpkok
Keukenverantwoordelijke
Medewerker brasserie, taverne, en bistro
Medewerker fastfood
Verantwoordelijke brasserie, taverne en bistro

        

Beroepssector

Wil je meer weten?



Vlaamse Kwalificatiestructuur

  • Kwalificaties beschrijven wat je moet kennen en kunnen om een beroep uit te oefenen, een opleiding te starten of deel te nemen aan de maatschappij. De Kwalificatiedatabank bevat alle beroepskwalificaties en onderwijskwalificaties uit de Vlaamse kwalificatiestructuur.

VKS - Beroepskwalificatie niveau 4: Grootkeukenkok

VKS - Beroepskwalificatie niveau 4: Kok

VKS - Beroepskwalificatie niveau 3: Grootkeukenhulpkok

VKS - Beroepskwalificatie niveau 2: Medewerker fastfood


Interessante links


VKS - Beroepskwalificatie niveau 4: Grootkeukenkok

VKS - Beroepskwalificatie niveau 4: Kok

VKS - Beroepskwalificatie niveau 3: Grootkeukenhulpkok

VKS - Beroepskwalificatie niveau 2: Medewerker fastfood

Erkenning van verworven competenties: Medewerker fastfood