Chef kok grootkeuken (M/V/X)
Knelpuntberoep Vlaanderen en Brussel

 

Wat is, wat doet een Chef kok grootkeuken?

Je beheert de keuken van een bedrijfsrestaurant of een cateringbedrijf, waar gerechten in grote hoeveelheden bereid worden.
Je leidt, organiseert en coördineert de productie en soms ook de bediening.
Je doet de bestellingen en je beheert het budget.
Soms sta je in voor de aanwerving en opleiding van personeel.
Soms hou je toezicht over meerdere eenheden van de grootkeuken.


Welke beroepen zijn aan deze beroepsfiche gekoppeld?

Grootkeukenkok


Zie onder het tabje 'Links' voor meer info over het beroepsprofiel.

OPLEIDINGEN SO - 3e graad - 7e jaar

Gemeenschapsrestauratie - BSO - L3
Specialiteitenrestaurant - BSO - L3
Wereldgastronomie - BSO - L3

OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL - lesplaats SO

Grootkeuken en catering duaal - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca - BSO - L12

OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL - 7ejaar lesplaats SO

Grootkeukenkok duaal - BSO - L3
Kok duaal - BSO - L3

OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL - lesplaats CDO

Grootkeuken en catering duaal - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca - DBSO - L12

OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL 7e jaar - lesplaats CDO

Grootkeukenkok duaal - DBSO - L3
Kok duaal - DBSO - L3

OPLEIDINGEN Leertijd

Grootkeukenkok
Kok

OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL 7e jaar - lesplaats SYNTRA

Grootkeukenkok duaal

OPLEIDINGEN BUSO - OV4 - 3e graad - 7e jaren

Gemeenschapsrestauratie - BSO
Specialiteitenrestaurant - BSO
Wereldgastronomie - BSO

OPLEIDINGEN BUSO - OV4 - 3e graad 7e jaar - DUAAL

Grootkeukenkok duaal - BSO
Kok duaal - BSO

OPLEIDINGEN SEC VOLW O

Grootkeukenkok
Keukenverantwoordelijke
Kok

           

Wil je meer weten?




Interessante links

VDAB - Beroepenfilm: Kok