Chef kok grootkeuken                                (M/V/X)
                            
                                                                                                                                    
 Knelpuntberoep Vlaanderen en Brussel
                                                                                            
                        
                        - Beschrijving
 - Opleiding
 - Arbeidsmarkt
 - Beroepssector
 - Linken
 - Video
 
Wat is, wat doet een Chef kok grootkeuken?
Je beheert de keuken van een bedrijfsrestaurant of een cateringbedrijf, waar gerechten in grote hoeveelheden bereid worden. 
Je leidt, organiseert en coördineert de productie en soms ook de bediening.
 Je doet de bestellingen en je beheert het budget.
 Soms sta je in voor de aanwerving en opleiding van personeel. 
Soms hou je toezicht over meerdere eenheden van de grootkeuken.
Welke beroepen zijn aan deze beroepsfiche gekoppeld?
Grootkeukenkok
Zie onder het tabje 'Links' voor meer info over het beroepsprofiel.
OPLEIDINGEN SO 3e graad
                                                                                        
                                                Chef de partie desserten, gebak en brood - 7j-ok3-am - Arbeidsmarkt                                                    - Voeding en horeca - L7
Chef de partie groenten, fruit en kruiden - 7j-ok3-am - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca - L7
Chef de partie vis, schaal- en schelpdieren - 7j-ok3-am - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca - L7
Chef de partie vlees, wild en gevogelte - 7j-ok3-am - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca - L7
Grootkeuken en catering - BSO - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca - L2
Grootkeukenkok - 7j-ok3-am - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca - L7
Kok - 7j-ok3-am - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca - L7
                                                                                        
                                            Chef de partie groenten, fruit en kruiden - 7j-ok3-am - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca - L7
Chef de partie vis, schaal- en schelpdieren - 7j-ok3-am - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca - L7
Chef de partie vlees, wild en gevogelte - 7j-ok3-am - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca - L7
Grootkeuken en catering - BSO - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca - L2
Grootkeukenkok - 7j-ok3-am - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca - L7
Kok - 7j-ok3-am - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca - L7
OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL - lesplaats SO
OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL - 7ejaar lesplaats SO
OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL - lesplaats CDO
                                                                                        
                                                Grootkeuken en catering duaal - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca -
                                                CDO - L12
Grootkeukenkok duaal - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca - CDO - L3
Kok duaal - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca - CDO - L3
                                                                                    
                                            Grootkeukenkok duaal - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca - CDO - L3
Kok duaal - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca - CDO - L3
OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL 7e jaar - lesplaats CDO
OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL - lesplaats SYNTRA
OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL 7e jaar - lesplaats SYNTRA
OPLEIDINGEN BUSO - OV4 - 3e graad
                                                                                        
                                                Chef de partie desserten, gebak en brood - BSO - Arbeidsmarkt                                                - Voeding en horeca
Chef de partie groenten, fruit en kruiden - BSO - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca
Chef de partie vis, schaal- en schelpdieren - BSO - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca
Chef de partie vlees, wild en gevogelte - BSO - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca
Grootkeuken en catering - BSO - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca
Kok - BSO - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca
                                                                                    
                                            Chef de partie groenten, fruit en kruiden - BSO - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca
Chef de partie vis, schaal- en schelpdieren - BSO - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca
Chef de partie vlees, wild en gevogelte - BSO - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca
Grootkeuken en catering - BSO - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca
Kok - BSO - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca
OPLEIDINGEN BUSO - OV4 - 3e graad - DUAAL
                                                                                        
                                                Grootkeukenkok duaal - BSO - Arbeidsmarkt                                                - Voeding en horeca
Kok duaal - BSO - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca
                                                                                    
                                            Kok duaal - BSO - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca
OPLEIDINGEN BUSO - OV3 - Kwalificatie- en Integratiefase
OPLEIDINGEN BUSO - OV3 - Duaal
OPLEIDINGEN SEC VOLW O
Beroepssector



 
 