homeclbbasisonderwijs secundair onderwijs hoger onderwijs volwassenen beroepen

Trefwoord: Koken

Alle trefwoorden

Secundair onderwijs


3e graad

Gemeenschapsrestauratie (BSO - 7e specialisatiejaar)

Restaurantbedrijf en drankenkennis (BSO - 7e specialisatiejaar)

Specialiteitenrestaurant (BSO - 7e specialisatiejaar)

Wereldgastronomie (BSO - 7e specialisatiejaar)


Deeltijds beroepsonderwijs

Kok duaal

 

Secundair volwassenenonderwijs

Bakker

Banketbakker

Bereider van visproducten

Bereider van Vleesproducten (Charcutier)

Chocoladebewerker

Grootkeukenhulpkok

Grootkeukenkok

Hotelbedrijf

Hotelonthaal

Hulpkelner

Hulpkok

Ijsbereider

Kelner

Kok

Koken

Medewerker fastfood

Medewerker Slagerij

Slager-Spekslager

Suiker- en marsepeinbewerker

Traiteur-banketaannemer

Uitbener-Uitsnijder

Verantwoordelijke brasserie, taverne en bistro

Visfileerder-bewerker

Vleesbereider

Vleesbewerker

Wild- en Gevogelteslager

 

Trefwoord: Koken

Alle trefwoorden

  • Secundair onderwijs
  • Volwassenenonderwijs

Secundair onderwijs


3e graad

Gemeenschapsrestauratie (BSO - 7e specialisatiejaar)

Restaurantbedrijf en drankenkennis (BSO - 7e specialisatiejaar)

Specialiteitenrestaurant (BSO - 7e specialisatiejaar)

Wereldgastronomie (BSO - 7e specialisatiejaar)


Deeltijds beroepsonderwijs

Kok duaal

 

Secundair volwassenenonderwijs

Bakker

Banketbakker

Bereider van visproducten

Bereider van Vleesproducten (Charcutier)

Chocoladebewerker

Grootkeukenhulpkok

Grootkeukenkok

Hotelbedrijf

Hotelonthaal

Hulpkelner

Hulpkok

Ijsbereider

Kelner

Kok

Koken

Medewerker fastfood

Medewerker Slagerij

Slager-Spekslager

Suiker- en marsepeinbewerker

Traiteur-banketaannemer

Uitbener-Uitsnijder

Verantwoordelijke brasserie, taverne en bistro

Visfileerder-bewerker

Vleesbereider

Vleesbewerker

Wild- en Gevogelteslager

 


© 2025