home
clb
basisonderwijs
secundair onderwijs
hoger onderwijs
volwassenen
beroepen
Trefwoord: Koken
Alle trefwoorden
Secundair onderwijs
3e graad
Gemeenschapsrestauratie (BSO - 7e specialisatiejaar)
Restaurantbedrijf en drankenkennis (BSO - 7e specialisatiejaar)
Specialiteitenrestaurant (BSO - 7e specialisatiejaar)
Wereldgastronomie (BSO - 7e specialisatiejaar)
Deeltijds beroepsonderwijs
Kok duaal
Secundair volwassenenonderwijs
Bakker
Banketbakker
Bereider van visproducten
Bereider van Vleesproducten (Charcutier)
Chocoladebewerker
Grootkeukenhulpkok
Grootkeukenkok
Hotelbedrijf
Hotelonthaal
Hulpkelner
Hulpkok
Ijsbereider
Kelner
Kok
Koken
Medewerker fastfood
Medewerker Slagerij
Slager-Spekslager
Suiker- en marsepeinbewerker
Traiteur-banketaannemer
Uitbener-Uitsnijder
Verantwoordelijke brasserie, taverne en bistro
Visfileerder-bewerker
Vleesbereider
Vleesbewerker
Wild- en Gevogelteslager
Trefwoord: Koken
Alle trefwoorden
Secundair onderwijs
Volwassenenonderwijs
Secundair onderwijs
3e graad
Gemeenschapsrestauratie (BSO - 7e specialisatiejaar)
Restaurantbedrijf en drankenkennis (BSO - 7e specialisatiejaar)
Specialiteitenrestaurant (BSO - 7e specialisatiejaar)
Wereldgastronomie (BSO - 7e specialisatiejaar)
Deeltijds beroepsonderwijs
Kok duaal
Secundair volwassenenonderwijs
Bakker
Banketbakker
Bereider van visproducten
Bereider van Vleesproducten (Charcutier)
Chocoladebewerker
Grootkeukenhulpkok
Grootkeukenkok
Hotelbedrijf
Hotelonthaal
Hulpkelner
Hulpkok
Ijsbereider
Kelner
Kok
Koken
Medewerker fastfood
Medewerker Slagerij
Slager-Spekslager
Suiker- en marsepeinbewerker
Traiteur-banketaannemer
Uitbener-Uitsnijder
Verantwoordelijke brasserie, taverne en bistro
Visfileerder-bewerker
Vleesbereider
Vleesbewerker
Wild- en Gevogelteslager