Rayonverantwoordelijke afdeling voeding (M/V/X)
- Beschrijving
- Opleiding
- Arbeidsmarkt
- Beroepssector
- Linken
Wat is, wat doet een Rayonverantwoordelijke afdeling voeding?
Je superviseert de verkoop en zet commerciële acties op.
Je coördineert de activiteiten van een team van verkopers en zelfbedieningswerknemers van één of meerdere afdelingen van verse voedingsproducten.
Dit kan gaan over
- fruit en groenten, vlees, vis, zuivelproducten, ...
- of droge voeding (kruiden, conserven, drank, ...).
Je volgt hierbij de richtlijnen van de voedselveiligheid en de commerciële strategie van het merk.
Je kan de klanten inlichten over de producten in een afdeling.
Je maakt verse producten klaar (verdelen in stukken, gerechten opmaken, ...).
OPLEIDINGEN SO - 3e graad - 7e jaar
OPLEIDINGEN BUSO - OV4 - 3e graad - 7e jaren
OPLEIDINGEN HO - Prof. Bachelors
Bedrijfsmanagement: Winkel- en retailmanagement (Professionele bachelor - HO )
Retailmanagement (Professionele bachelor - HO )
Retailmanagement (Professionele bachelor - HO )