Medewerker fastfood (M/V/X)

 

Wat is, wat doet een Medewerker fastfood?

Bereidt en verkoopt eenvoudige warme of koude gerechten volgens de regels van de hygiëne en voedselveiligheid en de kwaliteitsvereisten.

Dat kan in een frituur, een broodjeszaak, een fastfoodrestaurant, een snackbar, ....



Zie onder het tabje 'Links' voor meer info over het beroepsprofiel.

OPLEIDINGEN BUSO - OV3 - Duaal

Medewerker fastfood duaal - Kwalificatiefase

OPLEIDINGEN SEC VOLW O

Medewerker brasserie, taverne, en bistro

Beroepssector


Vlaamse Kwalificatiestructuur

  • Kwalificaties beschrijven wat je moet kennen en kunnen om een beroep uit te oefenen, een opleiding te starten of deel te nemen aan de maatschappij. De Kwalificatiedatabank bevat alle beroepskwalificaties en onderwijskwalificaties uit de Vlaamse kwalificatiestructuur.

VKS - Beroepskwalificatie niveau 2: Medewerker fastfood


Interessante links



VKS - Beroepskwalificatie niveau 2: Medewerker fastfood

Erkenning van verworven competenties: Medewerker fastfood