Visfileerder (M/V/X)

 

Wat is, wat doet een Visfileerder?

Je bereidt vis, schaal- en schelpdieren. Je werkt volgens de voorschriften van de voedselveiligheid en de handelsreglementering. 
Bijkomende activiteiten kunnen zijn:
- vis en schaaldieren verkopen aan particulieren of professionals (supermarkten, voedingsindustrie, ...)
- vis verwerken (pekelen, conserven, traiteurschotels, ...)
- een voedingskleinhandel beheren (viswinkel, ..).  



Zie onder het tabje 'Links' voor meer info over het beroepsprofiel.

OPLEIDINGEN SEC VOLW O

Visfileerder-bewerker

           

Wil je meer weten?



Vlaamse Kwalificatiestructuur

  • Kwalificaties beschrijven wat je moet kennen en kunnen om een beroep uit te oefenen, een opleiding te starten of deel te nemen aan de maatschappij. De Kwalificatiedatabank bevat alle beroepskwalificaties en onderwijskwalificaties uit de Vlaamse kwalificatiestructuur.

VKS - Beroepskwalificatie niveau 2: Visfileerder-bewerker


Interessante links

VKS - Beroepskwalificatie niveau 2: Visfileerder-bewerker